Skip to main content

Etsimme palveluhenkiseen joukkoomme 

TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan siivouspalvelujen tuottamisesta ja siivoustiimin valmentavasta esihenkilötyöstä yhtiössämme. 

Mitä työtehtäviin kuuluu?

Pääpaino työssäsi on oman tiimisi arjen henkilöstöjohtamisessa: Lisäksi vastaat palvelutoiminnasta  ja sen kehittämisestä. Pääset työskentelemään monimuotoiseen ja sitoutuneeseen tiimiin, jossa kokeneet ammattilaiset ovat ylpeitä osaamisestaan ja tiimissä kehitetään vastuullisen tekemisen kulttuuria.

Arjen työtehtävissä:

•    toimit siivouspalvelujen henkilöstön esihenkilönä, vastaat heidän työnsä suunnittelusta sekä organisoinnista.
•    vastaat asiakaskohteiden siivous- ja jätehuollon palvelujen laadusta, toimintatapojen sujuvuudesta ja asiakastyytyväisyydestä.
•    vastaat henkilöstön rekrytointiin, perehdyttämiseen ja ohjaukseen liittyvistä tehtävistä.
•    teet työssä tarvittavat hankinnat, budjetoinnin, kustannusten seurantaa ja suunnittelua.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme vahvaa puhtauspalvelualan työkokemusta sekä kokemusta osallistavasta ja valmentavasta esihenkilötyöstä. Parhaimmat edellytykset tehtävään sinulle antaa soveltuva siivousalan koulutus, esim. siivousteknikko tai restonomi AMK.
Odotamme sinulta hyviä esihenkilö- ja vuorovaikutustaitoja. Motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta sekä yhteistyöstä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.
Sinulla on kokemusta tiimiläisten motivoinnista huippusuorituksiin. Kykenet myös laatimaan kirjallisia esityksiä ja esiintymään tiimipäällikön tehtävän mukaisesti.  
Arvostamme palvelujen kehittämisosaamista ja –asennetta sekä tahtoa oppia uutta arjen työssä.

Keitä me olemme?

HY247 eli Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy, on Helsingin yliopiston omistama inhouse-yhtiö, joka tarjoaa maailmanluokan kiinteistöpalvelua kaikille yliopistolaisille, opiskelijoista työntekijöihin. Olemme reippaan 300 työntekijän monimuotoinen ja palveluorientoitunut työyhteisö, ja teemme työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä.

Mitä tarjoamme sinulle?

HY247:ssa arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Henkinen ja fyysinen hyvinvointi tukee työssäjaksamista ja auttaa vaihtelevissa tilanteissa. 

Annamme käyttöösi ajanmukaiset työvälineet työtehtävien hallintaan. Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista työterveyden kattavilla palveluilla ja muilla henkilöstöeduilla sekä tapahtumilla. 

Meillä sinun on myös mahdollista kehittää osaamistasi ja ylläpitää elinikäistä oppimista.
Ehtisit vielä hyvin mukaan yhtiössämme alkaviin esihenkilöiden johtamisen -koulutuksiin! 

Tiimipäällikön tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus ja vaatimustaso perustuvat Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:n yrityskohtaiseen työehtosopimukseen. Koska haemme tiimipäällikköä tositarkoituksella, voit esittää palkkatoiveesi. 

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemus ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 7.12.2021.
Toimithan pikaisesti, aloitamme haastattelut sopivien jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Siivous- ja ympäristöpalveluiden yksikönpäällikkö Pia Nordqvist sähköpostilla: pia.nordqvist@helsinki.fi tai puhelimitse: 050 472 0704.