Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Tiimipäällikkö, etuuskäsittely (Espoo, FI)

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

Haemme määräaikaista tiimipäällikköä Eteläisen vakuutuspiirin opintoetuuksien ryhmään 1.7.2021 alkaen vanhempainvapaan ajaksi.

Eteläisessä opintoetuuksien ryhmässä on 2 tiimiä. Haemme tiimipäällikköä tiimiin, jonka jäsenet ovat Kouvolassa, Leppävaarassa ja Tammisaaressa. Voit työskennellä Leppävaarassa tai Tammisaaressa. Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta.

Toimit lähiesimiehenä tiimisi jäsenille. Vastaat tiimisi toiminnan suunnittelusta ja seurannasta, työn sujumisesta sekä määrällisten ja laadullisten tavoitteiden toteutumisesta. Johdat tiimiäsi innostavalla ja valmentavalla otteella tuloksellisesti ja tavoitteellisesti. Tehtäviisi kuuluu mm. arjen lähiesimiestyö, suorituksen johtaminen, osaamisen kehittäminen, työvuorosuunnitteluun osallistuminen, kehitys- ja palkkakeskustelujen käyminen sekä ratkaisutyön havainnointi.

Saattaisit sopia tehtävään, jos:

-    sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. 
-    olet aidosti kiinnostunut esimiestyöstä. 
-    omaksut nopeasti uusia asioita ja sitoudut yhteisiin tavoitteisiin. 
-    työskentelyotteesi on innostava, myönteinen ja erityisesti valmentava. 
-    näet tehtäväsi merkittävimpänä tavoitteena tiimisi jäsenten kehittymisen ja onnistumisen tehtävässään. 
-     pyrit kannustamaan yksilöllisellä valmennuksella itseohjautuvuuteen ja vastuunottoon. 

Tiimipäällikkönä sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti ja tavoitteellisesti nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Arvostamme aiempaa esimieskokemusta. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn esimiestehtävissä sekä avoimen ja kehittyvän työyhteisön. Lisäksi saat ison talon edut kuten lounasedun, kattavan työterveyshuollon.

Palkka on alkaen 3 257 e/kk.

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa opintotukiryhmän ryhmäpäällikkö Maarit Räty ti 27.4. klo 8-9, pe 30.4. klo 14-15 ja ma 3.5. klo 15-16 skypellä tai puh. 050 374 6897.

Hae tehtävää viimeistään 9.5.2021 osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi. Liitä mukaan hakemuskirje ja ansioluettelosi. Onnistuneesta hausta lähetämme sinulle tiedon sähköpostilla. 
 

Tiimipäällikkö, etuuskäsittely (Espoo, FI)

Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus