Skip to main content

Tiimipäällikkö, läntinen maastomittauspiiri

Vakinainen virkasuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat, Kaupunkimittauspalvelut, Maastomittaus, Läntinen maastomittaus

Työavain: KYMP-03-53-22
Haku Päättyy: 11.07.2022 klo 16:00
Palvelussuhde: 22.8.2022 tai sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite: Ilmalankuja 2, Helsinki, 00240

Oletko ennakkoluuloton ja innostunut maanmittaustekniikan osaaja, jonka intohimona on päästä vaikuttamaan alan käytäntöjen kehittämiseen ja nykyteknologioiden tuottavaan hyödyntämiseen käytännössä?

Meillä saattaa olla kiinnostava työpaikka juuri sinulle!

Etsimme joukkoomme tiimipäällikköä läntisen maastomittauspiirimme vetäjäksi. Tiimipäällikkönä toimit noin 15 hengen tiimin lähiesihenkilönä. Ammattitaitoiset tiimimme koostuvat
hurtilla huumorilla ja rennon reippaalla asenteella varustetuista kartoittajista.

Maastopiirin toimipisteen esihenkilönä ja työnjohtajana vastaat maastomittaustiimin töiden suunnittelusta, ohjauksesta ja valvonnasta sekä työturvallisuudesta. Lisäksi vastaat tiimin tarvikehankinnoista ja mittauskaluston kunnosta. Maastomittaustiimin työtehtäviin kuuluu esimerkiksi rakennusvalvonta-, kaavoitus-, kiintopistemittaukset sekä erilaiset kartoitustehtävät. Työtehtäviäsi ohjaavat rakentamisen ja kiinteistötoimitusten aikataulut sekä asiakastilaukset. Tehtävääsi liittyy huomattava määrä itsenäistä vaikutusmahdollisuutta ja päätäntävaltaa. Raportoit tehtävässäsi maastomittausyksikön päällikölle. Läntisen maastotiimin toimitilat sijaitsee Ilmalassa ja vaihtoehtoinen toimipaikka on KYMP-talossa Kalasatamassa.

Toimintaamme ohjaa vahvasti jatkuvan oppimisen kulttuuri, joten tehtäväsi onkin huolehtia tiimisi osaamisen kehittämisestä ja varmistaa ammattitaidon ylläpitäminen. Omalla esimerkilläsi luot tiimissäsi ammatillista innostusta ja kiinnostusta toimintatapojen kehittämiseen. Sinulle on kunnia-asia, että tiimisi työntekijät kokevat työnsä merkitykselliseksi ja voivat vaikuttaa oman työnsä kehittämiseen. Olet osaltasi myös vaikuttamassa maastotiimien tulevaisuuden ohjelmistovalintoihin ja mittausteknologioiden käyttöönottoon. Tulemme jatkossa hyödyntämään enemmän mm. mobiiliteknologioita ja tietomallipohjaisia sovelluksia. Hyödynnämme jo nyt maastotiedon keräämiseen laserkeilausta, ilmakuvauksia ja tietomalleja.

Työssäsi tarvitset alan lainsäädännön ja maanmittaustekniikan sekä mittauslaitteistojen erinomaista hallintaa sekä aitoa kiinnostusta työskennellä esihenkilötehtävissä. Omaat hyvät tiimiyhteistyötaidot ja olet joustava erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Alan kehitys kiinnostaa sinua ja olet mielelläsi mukana kehittämässä asiakaskokemusta. Teet mielelläsi yhteistyötä myös muiden maastomittauksen yksiköiden asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on maanmittausalan korkeakoulututkinto sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi tehtävässä edellytetään aiempaa työkokemusta maanmittausalan maastomittaustehtävistä.

Eduksi katsomme kokemuksen projektinvetotehtävistä ja/tai esihenkilötyöstä.

Miksi meille?

Tavoitteemme Helsingin kaupunkistrategiassa ovat vaikuttavia ja niitä tukee vahva osaamispotentiaalimme. Meillä pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Huomioitavaa:
Täytäthän hakemuksesi ensisijaisesti Hae paikkaa -linkin kautta. Tarvittaessa kirjallisen hakemuksen voit toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon: Kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus KYMP-03-53-22. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.#LI-POST

Kaupunkiympäristön toimialalla teemme merkityksellistä työtä 1700 osaajan voimin. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoamme siihen liittyviä palveluja.

Tavoitteenamme on toimiva ja kaunis kaupunki. Suunnittelemme ja rakennamme vetovoimaista ja viihtyisää kaupunkitilaa niin uusille kuin vanhoille alueille. Varmistamme, että kaupunki kasvaa lähiluonnon arvoja kunnioittaen. Me teemme yhdessä töitä kestävän tulevaisuuden puolesta. Toimintamme tavoitteena on auttaa Helsinki hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuuteen kuuluvassa kaupunkimittauspalvelussa vastaamme kiinteistönmuodostuksesta, sitovista tonttijaoista, kiinteistörekisterin pidosta, kaavoitusmittauksista sekä kaupungin kartasto- ja paikkatietotehtävistä.

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kaupunkiymparisto ja tule osaksi laajaa asiantuntijajoukkoa luomaan kasvavaa ja elinvoimaista Helsinkiä!

Sopimusala
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Yksikön päällikkö Simo Gröhn, 30.6.2022 klo 14.00-15.00 ja 7.7.2022 klo 14.00-15.00
puh. 040 6784483

Tiimipäällikkö, läntinen maastomittauspiiri

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus