Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tiimipäällikötä, kuntoutusryhmä (Riihimäki, FI)

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

Haemme keskisen vakuutuspiirin kuntoutusryhmään kahta vakinaista tiimipäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävät sijaitsevat Seinäjoella, Tampereella tai Riihimäellä.

Tiimipäällikkönä toimit kuntoutustiimin lähiesimiehenä. Vastaat tiimisi ratkaisutoiminnan sujuvuudesta, tavoitteiden saavuttamisesta ja toiminnan kehittämisestä osallistuen myös samalla itse tiimin päivittäisiin työtehtäviin.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja olet aidosti kiinnostunut esimiestyöstä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja tavoitteellisesti muuttuvassa toimintaympäristössä sekä kykenet reagoimaan nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Omaksut helposti uusia asioita ja sitoudut yhteisiin tavoitteisiin. Olet innostava ja myönteinen.

Lisäksi arvostamme vuorovaikutteisen henkilöjohtamisen taitoja sekä valmentavaa ja napakkaa esimiesotetta. Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Lisätietoja antavat etuuskäsittelyn päällikkö Suvi Juonoja 7.5. klo 10 - 11, p. 050 559 9338 ja ratkaisukeskuksen päällikkö Kristiina Harsu 10.5. klo 13 - 14, p. 040 729 4968. Lisätietoja voi kysyä puhelimitse tai sähköpostitse [email protected].

Tehtävien palkka on alkaen 3 373 e/kk.

Kela voi teettää tehtävään valituista henkilöistä turvallisuusselvityksen.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekrytointipalvelussamme www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 17.5.2021. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tiimipäällikötä, kuntoutusryhmä (Riihimäki, FI)

Riihimäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti