Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Tiimipäällikötä, kuntoutusryhmä (Riihimäki, FI)

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

Haemme keskisen vakuutuspiirin kuntoutusryhmään kahta vakinaista tiimipäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävät sijaitsevat Seinäjoella, Tampereella tai Riihimäellä.

Tiimipäällikkönä toimit kuntoutustiimin lähiesimiehenä. Vastaat tiimisi ratkaisutoiminnan sujuvuudesta, tavoitteiden saavuttamisesta ja toiminnan kehittämisestä osallistuen myös samalla itse tiimin päivittäisiin työtehtäviin.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja olet aidosti kiinnostunut esimiestyöstä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja tavoitteellisesti muuttuvassa toimintaympäristössä sekä kykenet reagoimaan nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Omaksut helposti uusia asioita ja sitoudut yhteisiin tavoitteisiin. Olet innostava ja myönteinen.

Lisäksi arvostamme vuorovaikutteisen henkilöjohtamisen taitoja sekä valmentavaa ja napakkaa esimiesotetta. Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Lisätietoja antavat etuuskäsittelyn päällikkö Suvi Juonoja 7.5. klo 10 - 11, p. 050 559 9338 ja ratkaisukeskuksen päällikkö Kristiina Harsu 10.5. klo 13 - 14, p. 040 729 4968. Lisätietoja voi kysyä puhelimitse tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kela.fi.

Tehtävien palkka on alkaen 3 373 e/kk.

Kela voi teettää tehtävään valituista henkilöistä turvallisuusselvityksen.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekrytointipalvelussamme www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 17.5.2021. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Tiimipäällikötä, kuntoutusryhmä (Riihimäki, FI)

Riihimäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 18.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus