Skip to main content

Tila- ja valikoimasuunnittelija K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 12.09.2022
Hakuaika päättyy: 30.09.2022

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa tila- ja valikoimasuunnittelijaa tukemaan K-ruokakauppojen esillepanosuunnittelua Keskon päivittäistavarakauppaan Liiketoiminnan kehitys-yksikköön. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi.

Työskentelet Keskon päivittäistavarakaupan Liiketoiminnan kehitys- yksikössä, Tilanhallinta ja esillepanotiimissä K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa. Tilanhallinta- ja esillepanotiimi tuottaa K-Ruokakaupoille esillepano-ohjeistuksia. Toimit sujuvasti niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Olet ratkaisuhakuinen ja oma-aloitteinen. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- Liiketalouden koulutusta: esimerkiksi tradenomi tai merkonomi
- MS Office –ohjelmien (erityisesti Excel) sekä yhteistyösovellusten (Teams, Sharepoint) sujuvaa käyttöä
- Arvostamme tilanhallintaohjelman (esimerkiksi Spaceman) ja raportointijärjestelmien (esim. Qlik,) tuntemusta
- kehittämishalukkuutta
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- sujuvaa suomen kielen taitoa ja tyydyttävää englanninkielentaitoa

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen ja uudistuvan vastuualueen
- nopeatempoisen ja kehittyvän työympäristön
- kannustavan ja inspiroivan työyhteisön
- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- K-ryhmän henkilökuntaedut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Kyseessä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus, joka päättyy 31.3.2023. Hakijan tulee itse varmistaa oma soveltuvuutensa vuorotteluvapaan sijaisuuteen.

Tarkemmat tiedot vuorotteluvapaan sijaisuudesta: https://tyomarkkinatori.fi/tyonantajat-ja-yrittajat/tyonantajuus/tyonant...

Lisätietoja tehtävästä antaa esillepanopäällikkö Mikko Ruohio, puhelimitse (p. 0400-494927) perjantaina 23.9.2022 klo 9.30-10.30 tai koko hakuajan aikana sähköpostilla, [email protected].

Lähetä hakemuksesi 30.9.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tila- ja valikoimasuunnittelija K-ryhmään

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti