Skip to main content

Tilastosuunnittelija

Tilastosuunnittelija työskentelee hyvinvoinnin ja terveyden toimialan esikunnassa tiedolla johtamisen yksikössä. Yksikössä hallinnoidaan ja ylläpidetään asiakas- ja potilastietojärjestelmän raportointia, tuotetaan tietoa johdolle päätöksenteon tueksi, tehdään erilaisia selvityksiä ja vastataan myös toimialan tutkimusyhteistyöstä aineistojen osalta.

Yksikkö siirtyy Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023, jolloin se vastaa koko alueen tiedolla johtamisen kehittämisestä ja yhtenäistämisestä. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on kotisatama noin 9000 työntekijälle ja tuottaa vuosittain palveluja lähes kahdella miljardilla eurolla.

Tilastosuunnittelijan tehtävänä on tuottaa asiakas- ja toimintatietoa sekä kehittää ja edistää tiedontuotantoa ja -jakelua sekä tilastollisten työkalujen hyödyntämistä hyvinvoinnin ja terveyden toimialalla ja myöhemmin hyvinvointialueella. Tilastosuunnittelijana pääset hyödyntämään erilaisia analyysityökaluja (esim. SQL, raportointiportaalit, Python). Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja viestinnällisiä taitoja, sillä tulet työskentelemään aktiivisesti sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sinun ei tarvitse hallita kaikkea tätä, vaan tärkeintä on oppiminen ja ratkaisukeskeinen asenne!

Esihenkilönäsi toimii tiedolla johtamisen päällikkö.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden sosiaali- ja terveyspalveluiden muuttuvassa toimintakentässä. Rekrytoiva työnantaja on Espoon kaupunki ja työsuhde siirtyy 1.1.2023 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle. Työpanos jakautuu vuoden 2022 aikana sekä Espoon kaupungille että Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valmisteluun. Työpaikka sijaitsee nykyaikaisissa tiloissa Otaniemessä, metroaseman läheisyydessä. Tehtävää on mahdollista tehdä osittain etätyönä.

Työpaikan nimi ja osoite: Tiedolla johtamisen yksikkö, Talous ja hallinto, Hyvinvoinnin ja terveyden toimialan esikunta. Tekniikantie 15, Espoo.
Työaika: 36 h 15 min/vko
Haettava tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään:
- Raportoinnin ja analytiikan työvälineiden osaamista (esim. Excel, Power BI, SQL tai Python)
- Käytännönläheistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Arvostamme:
- Kokemusta analytiikan hyödyntämisestä ja raporttien määrittelystä yhdessä liiketoiminnan edustajien kanssa
- Yleisten BI- ja tietovarastointiteknologioiden tuntemusta
- Kokemusta sosiaali- ja terveystoimialalta

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa tiedolla johtamisen päällikkö Yrjänä Hynninen, 0406365364, [email protected].
Työpaikan osoite: Tekniikantie 15, 02150 ESPOO
Palkkaus: Palkka: 3772,52 €/kk + yleiskorotus
Työ alkaa: Lokakuussa 2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 11.10.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-956-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 27.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11637072

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti