Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tilaustenkäsittelijä Somerolle

Tilaustenkäsittelijä Somerolle

Tykkäätkö asiakaspalvelusta sekä monien lankojen käsissä pitämisestä?

Haemme yhteistyökumppanillemme tilaustenkäsittelijää Somerolle. Työaika on arkisin 8:00-15:30 Mahdollisuus työskennellä myös etänä.

Työtehtäviisi kuuluu mm. tilausten vastaanottaminen myynniltä, tarvikelaskenta, yhteydenpito asiakkaisiin ja myyjiin, toimitusaikojen varmistaminen ja reklamaatioiden kirjaaminen. Olennaiseen osaan työhösi kuuluu Auto CAD:in, ERP-järjestelmän sekä office ohjelmien käyttö joten omaathan hyvät IT-taidot. Huippukäyttäjä sinun ei tarvitse olla mutta perus osaaminen tulee löytyä taustalta.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja, kykyä pitää langat käsissä sekä numerotarkkuutta. Työhön annetaan kattava perehdytys.

Työn arvioitu kesto on aluksi noin 6 kuukautta, mutta voi jatkua pidempäänkin.
Määräaikaisen työsuhteen jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen.

Hae paikkaa heti ja nappaa tästä hyvä pesti itsellesi! Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi ja tiedot aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Tilaustenkäsittelijä Somerolle

31400 Somero
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus