Skip to main content

Haemme Kodit-liiketoimintaan tilausvahvistajaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista tilausvahvistustiimiämme.

Tilausvahvistajana työskentelet tilausvahvistustiimissä muuttovalmisbrändiemme Designtalon, Ainoakodin ja Finnlamellin projekteissa. Vastaat asiakkaan talokaupan sisällön ja hinnoittelun oikeellisuudesta. Työtehtäväsi ovat monipuoliset ja niihin kuuluvat muun muassa kauppasopimuksien ja niihin liittyvän aineiston tarkastaminen mm. rakenteiden ja tuotesisällön osalta, tilausten käsittely järjestelmässämme, tilausten vahvistaminen asiakkaille, provisiolaskenta sekä avustava asiakaspalvelu. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin ja suunnittelun kanssa.  

Toivomme sinulta

  • iloista ja positiivista asiakaspalveluasennetta
  • tarkkaa ja tehokasta työotetta
  • kiinnostusta työskennellä numeroiden parissa
  • kokonaisuuksien hallintataitoja ja oma-aloitteisuutta
  • kykyä ymmärtää luonnospiirustuksia ja rakentamiseen liittyviä dokumentteja
  • rakennusalan sanaston ymmärrystä.

Eduksi katsomme rakennusalalla käytettävien materiaalien tuntemisen ja mahdollisen aiemman työkokemuksen rakennusalalta. 

Toimipisteesi sijaitsee asuinpaikkasi mukaan joko Oulussa, Nivalassa tai Alajärvellä. Työskentelemme joustavin työajoin ja etätyö on vakiinnuttanut paikkansa myös meillä DENillä.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön vahvojen brändien parissa sekä alati kehittyvän konsernin edut: lounas-, liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointiedun, työsuhdepolkupyörän sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian. Haku päättyy 31.5. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tilausvahvistuksen tiimiesimies Mirka Alapirtti p.  040 670 4783.

Me DENillä teemme vastuullista ja kestävää työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 209 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille. Lue lisää: den.fi.