Skip to main content

Timanttinen asiakaspalvelun ammattilainen

Tule mukaan varmistamaan ensiluokkainen asiakaskokemus!

Etsimme Marketing & Services liiketoimintayksikön Asiakaspalveluun Espooseen vakituiseen työsuhteeseen timanttista asiakaspalvelun ammattilaista 

Nesteen Asiakaspalvelun vastuulla on toteuttaa laadukasta ja tehokasta asiakaspalvelua Nesteen asiakkaille Suomessa. Asiakaspalvelussa toimitaan polttonesteiden, voiteluaineiden, kemikaalien tilausten, toimituskyselyiden ja myynnin parissa. Vastaamme myös Neste-korttiin ja eri Nesteen palveluihin liittyvistä asiakaspalvelu toiminnoista sekä laajan asemaverkostomme neuvontapalvelusta. Tarjoamme jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä. Pääset työskentelemään ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin kanssa ja olet mukana kehittämässä toimintaamme. Tarjoamme hyvän perehdytyksen antaaksemme sinulle parhaat valmiudet työhösi asiakasrajapinnassa.

Keskeiset tehtäväsi

  • ensiluokkainen asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä.
  • myyntitilausten hoitaminen
  • tarjouspyyntöihin ja tiedusteluihin vastaaminen

Ensisijainen tavoitteesi on löytää jokaiselle asiakkaalleemme juuri hänen tarpeisiinsa sopiva ratkaisu.

Menestyksen avaimet

  • kokemusta asiakaspalvelutyöstä
  • kaupallista koulutusta
  • sujuvaa suomen ja englannin kieltä

Arvostamme myös

  • aiempaa työkokemusta contact centerissä
  • ruotsin kielen taitoa

Ensiluokkaiset vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky mahdollistavat työssä menestymisen. Valitulta henkilöltä odotamme taitoa luoda erinomaista asiakaskokemusta jokaisessa asiakaskontaktissa, luontaista myyntihenkistä asennetta, draivia kehittyä ja kykyä sopeutua muutoksiin. Lisäksi toimit oma-aloitteisesti sitoutuen yhdessä sovittuihin toimintatapoihimme ja pelisääntöihimme. Koska asiakaspalveluumme kuuluu olennaisena osana myyntityö, ovat asiakaspalvelumme rautaiset ammattilaiset titteliltään myyntineuvottelijoita. Asiakaspalvelumme sijaitsee Nesteen pääkonttorissa ja työssä on kiinteä työaika arkisin kello 8-16. 

Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Heitä motivoi tahto luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme, mikä tekee Nesteestä ainutlaatuisen yrityksen. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” ohjaavat työtämme. Toimimme aina turvallisuus ja vastuullisuus edellä. Jos jaat nämä ajatukset, odotamme innolla hakemustasi. 

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä asiakasrajapinnassa ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Hae tehtävää viimeistään 19.10.2021. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Tytti Säilään p. 050 458 4585. Tytin tavoitat parhaiten perjantaina 8.10. klo 15-16 ja torstaina 14.10. klo 12-13.

Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä. Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla. 

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

Timanttinen asiakaspalvelun ammattilainen

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 12.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus