Skip to main content

Timanttiporaaja Joensuuhun

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista timanttiporaajaa tai kokenutta purkutyöntekijää Joensuuhun.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla pysyy timanttipora kädessäsi! Tai vastaavasti olet jo vähän kokemusta omaava purkutyöntekijä, jolla peruspurkutyökalujen käyttö on tuttua.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta ja hyvää fyysistä kuntoa sekä ahkeraa asennetta työhön! Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työt sijaitsevat asiakkaallamme Joensuun alueella. Tarkemmat tiedot kohteista ja yrityksestä haastattelussa.

Miksi hakea Baronalle?

Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan ammattilaisille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja siksi me pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia erilaisilta työmailta. Meillä on myös mahdollista edetä urallaan erilaisten työtehtävien kautta. Olemme vastuullinen työnantaja ja hoidamme palkanmaksun ja kaikki työnantajan velvoitteet viimeisen päälle.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 0505999580 mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 21.08.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: mervi.leinonen@barona.fi, 0505999580

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Timanttiporaaja Joensuuhun

Barona Rakennus
Joensuu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Rakennus
Joensuu
Barona Rakennus
Helsinki
Barona Rakennus
Oulu
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Tampere
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti