Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Timanttiporaaja Pääkaupunkiseudulle

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalvelualan uusi piristys. Me teemme asiat paremmin ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Uusimaan, Itä-Uusimaan ja Kanta-Hämeen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä, Porvoon ja Riihimäen keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin, mahdollisuus myös vakinaistua.

 

Etsimme asiakkaallemme TIMANTTIPORAAJAA pääkaupunkiseudun työmaille. Työ sisältää timanttiporausta ja -sahausta. Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta timanttitöistä, itsenäistä ja tavoitteellista työotetta sekä huolellista ja tarkkaa työnjälkeä. Lisäksi sinun tulee pärjätä työssä suomen kielellä. Ammattilaisella on tietysti työturvakortti ja tulityökortti voimassa. Oma auto katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. 

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vaihtelevissa työkohteissa sekä osaavan organisaation tuen. 

Palkka sovitaan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/12188846

Lisätietoja arkisin klo 9-15: Veli-Pekka p. 0400 236 788 

 

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös suosittelijasi, kuten työnjohtaja edellisiltä työmailta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Timanttiporaaja Pääkaupunkiseudulle

Espoo
Helsinki
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.05.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti