Skip to main content

Timlärare i huslig ekonomi, Storängens skola

Beskrivning av jobbet: Vikarie för timlärare huslig ekonomi på åk 7-9.

Skolans namn och adress: Storängens skola, skolhuset på Esboviksvägen 10 och ev. Rektorsgränden 4.

Arbetstid enligt UKTA

Det ledigförklarade jobbet är ett tjänsteförhållande.

Behörighetskrav: Ämneslärarbehörighet huslig ekonomi

Lärarbehörigheterna fastställs i enlighet med förordningen nr 986/98 om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

En lärare som undervisar i den grundläggande utbildningen skall ha utmärkt förmåga att använda skolans undervisningsspråk i tal och skrift.

Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Vi värdesätter intresse för att arbeta för en enhetlig lärostig genom hela grundskolan. Viktigt är också intresset för att tillsammans med kollegerna utveckla skolans arbetssätt och pröva på nytt, samt en förmåga att se nya möjligheter t.ex. gällande lärmiljöer, elevdelaktighet, digitala arbetssätt m.m.

Vårt kollegium värdesätter en positiv inställning, flexibilitet, samt ett lösningsinriktat förhållningssätt i skolans vardag.

I Storängens skola arbetar vi för en trygg miljö där eleverna kan utvecklas som sociala och empatiska människor. Vår undervisning och fostran bygger på en positiv människosyn. Vi vill väcka intresse för inlärning och ge alla elever goda baskunskaper. Samarbetsförmåga, eget tänkande, kreativitet och förmåga att uttrycka sig betonas.

En kunnig och engagerad personal, elever som uppmuntras att vara delaktiga och ett gott samarbete med vårdnadshavarna utgör grunden för utvecklingen av vår skola.

Den svenskspråkiga grundläggande utbildningen och gymnasieutbildningen i Esbo erbjuder barn och unga mångsidig och högkvalitativ undervisning som utgör en grund för livslångt lärande. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens.

Yhteystiedot: Ytterligare upplysningar ger: Rektor Ellinor Hellman, ellinor.hellman@esbo.fi
Työpaikan osoite: Esboviksvägen 10, 02320 ESPOO
Palkkaus: Enligt UKTA
Työ alkaa: 7.2.2022 - 28.2.2022
Työaika: muu osa-aikatyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Haku päättyy: 24.01.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-61-22/sv_SE
Ilmoitus jätetty: 14.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11159556

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä