Skip to main content

Timlärare i modersmål och litteratur i grundskolan

Vikarie för timlärare i modersmål och litteratur på åk 7-9.

I Storängens skola arbetar vi för en trygg miljö där eleverna kan utvecklas som sociala och empatiska människor. Vår undervisning och fostran bygger på en positiv människosyn. Vi vill väcka intresse för inlärning och ge alla elever goda baskunskaper. Samarbetsförmåga, eget tänkande, kreativitet och förmåga att uttrycka sig betonas.

En kunnig och engagerad personal, elever som uppmuntras att vara delaktiga och ett gott samarbete med vårdnadshavarna utgör grunden för utvecklingen av vår skola.

Skolans namn och adress: Storängens skola, skolhuset på Esboviksvägen 10
Arbetstid enligt UKTA
Det ledigförklarade jobbet är ett tjänsteförhållande.

Behörighetskrav: Ämneslärarbehörighet i modersmål och litteratur för grundskolan

Lärarbehörigheterna fastställs i enlighet med förordningen nr 986/98 om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

En lärare som undervisar i den grundläggande utbildningen skall ha utmärkt förmåga att använda skolans undervisningsspråk i tal och skrift.

Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Vi värdesätter intresse för att arbeta för en enhetlig lärostig genom hela grundskolan. Viktigt är också intresset för att tillsammans med kollegerna utveckla skolans arbetssätt och pröva på nytt, samt en förmåga att se nya möjligheter t.ex. gällande lärmiljöer, elevdelaktighet, digitala arbetssätt m.m.

Vårt kollegium värdesätter en positiv inställning, flexibilitet, samt ett lösningsinriktat förhållningssätt i skolans vardag.

Den svenskspråkiga grundläggande utbildningen och gymnasieutbildningen i Esbo erbjuder barn och unga mångsidig och högkvalitativ undervisning som utgör en grund för livslångt lärande. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens.

Yhteystiedot: Ytterligare upplysningar ger: Biträdande rektor Heidi Björstäkt, heidi.bjorstakt(@)esbo.fi, 043-8271136
Työpaikan osoite: Esboviksvägen 10, 02320 ESPOO
Palkkaus: Enligt UKTA
Työ alkaa: till 6.6.2022
Työaika: osapäivätyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 24.01.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2268-21/sv_SE
Ilmoitus jätetty: 13.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11159184

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä