Skip to main content

Tiskareita Kokkolan alueelle

Etsimme asiakasyrityksiimme reippaita ja joustavia tiskareita keikkatyöhön.

Oletko reipas, joustava ja kiinnostunut keittiötyöstä? Etsimme reippaita tiskareita keikkatyöhön Kokkolaan erilaisiin keittiöihin. Työnkuvasi on pääasiallisesti astianhuolto, puhtaanapito sekä mahdollisesti muut keittiön avustavat tehtävät. Tässä on hyvä tilaisuus päästä kartuttamaan keittiötyökokemusta tai tehdä vuoroja esimerkiksi toisen työn tai opintojen ohessa.

Edellytämme työssä hygieniapassia ja aikaisemmasta kokemuksesta astiahuollosta on hyötyä. Mikäli ravintola-ala on ihan vieras, se ei ole este. Tärkeintä on innokas ja motivoitunut asenne oppia uusia taitoja! Positiivisella mielellä pääsee hyvin pitkälle.

Kyseessä on keikkaluonteinen työ. Työvuorot ovat kestoltaan 4-8 tunnin mittaisia ja voivat sijoittua niin arkeen kuin viikonloppuunkin.

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia heti ja sinun on mahdollista työllistyä nopeasti!

Hae paikkaa viimeistään 27.05.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: annika.rintamaki@barona.fi, 045 7881 7672

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tiskareita Kokkolan alueelle

Barona HoReCa
Kokkola
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Turku
Barona HoReCa
Hämeenlinna
Barona HoReCa
Hämeenlinna
Barona HoReCa
Tampere
Barona HoReCa
Järvenpää