Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

TOIMINNANJOHTAJA

Johtamaan ja kehittämään SPR:n Oulun piirin toimintaa

Nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä toisen järjestön palvelukseen haemme asiantuntijaorganisaatioomme kokemusta ja näkemystä omaavaa, aktiivista sekä yhteistyökykyistä henkilöä työskentelemään SPR:n arvojen ja tavoitteiden mukaisesti.

Toiminnanjohtaja johtaa piirin henkilöstöä ja vastaa taloudesta ja toiminnan johtamisesta yhdessä piirin hallituksen kanssa. Hän toimii aktiivisesti tukemalla ja vahvistamalla Oulun piirin paikallisosastojen ja vapaaehtoisten mahdollisuuksia toimia järjestön sääntöjen ja toimintalinjausten sekä piirin hallituksen päätösten mukaisesti. Hän vie järjestön keskustoimiston tietoon piirin aloitteita ja näkemyksiä sekä vaikuttaa niin paikallisesti kuin alueellisestikin erilaisissa verkostoissa edistäen Punaisen Ristin periaatteiden ja keskeisten tavoitteiden toteutumista. Järjestön vetovoimaisuus, jäsenhankinta sekä vapaaehtoisuuden polun toteutuminen ovat toiminnan tärkeitä konkreettisia tavoitteita. Piirin toimisto sijaitsee Oulussa. Tehtävä edellyttää jonkin verran työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin sekä matkustamista pääosin piirin alueella. Toiminnanjohtaja raportoi työssään Oulun piirin hallitukselle.

Odotamme Sinulta esihenkilökokemusta sekä soveltuvaa ylempää korkeakoulutusta. Tunnet järjestökenttää/kolmatta sektoria ja sinulla on näkemystä järjestötyön tulevaisuuden kehityksestä ja haasteista.  Sinulla on kokemusta työympäristöistä, joiden toiminnassa vapaaehtoisilla on merkittävä rooli. Toimit mielelläsi erilaisten sidosryhmien kanssa sekä vaikutat ja viestit sujuvasti eri foorumeilla niin paikallisesti kuin laajemminkin tuoden esiin SPR:n arvoja ja toimintaperiaatteita. Sinulla on kokemusta talousvastuusta ja teet mielelläsi yhteistyötä myös yrityskentän kanssa. Olet luonteeltasi organisointikykyinen, aktiivinen ja kehittämismyönteinen. Työssäsi sovellat hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitojasi niin oman tiimin, vapaaehtoistoimijoiden, sidosryhmien kuin SPR:n eri tahojen kanssa toimiessasi. Arvostamme kokemustasi kumppanuuksista, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja sidosryhmätyöskentelystä.

Toiminnanjohtajana pääset työskentelemään osana Suomen suurinta ja vaikuttavinta sekä kansainvälisestikin merkittävää humanitääristä järjestöä sekä tekemään yhteistyötä lukuisten eri tahojen kanssa. Oman piirin lisäksi toiminnanjohtaja saa vahvan tuen työlleen muiden piirien toiminnanjohtajaverkostosta sekä SPR:n keskustoimistosta, joka auttaa piirejä muun muassa talouden hallinnassa sekä linjaten ja organisoiden SPR:n toimintaa kokonaisuutena. 
Oulun piiri on aktiivinen ja monessa toiminnassa edelläkävijä. Tule osaksi yhteisöämme motivoivalla, käytännönläheisellä ja eteenpäinpyrkivällä asenteellasi! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Sanna Aikio (p. 040 7179796). Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 16.5.2021 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla FI- 16066.

 

Suomen Punaisen Ristin Oulun piirin toiminta-alue kattaa Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnat. Piirissä toimii 39 aktiivista osastoa, joiden lukuisat toimintaryhmät toteuttavat käytännössä Punaisen Ristin toiminta-ajatusta ja aatetta. Piirin paikallisosastoihin kuuluu tällä hetkellä noin 4000 jäsentä ja se työllistää noin 10 asiantuntijaa. Toiminnassa on aktiivisesti mukana noin 1500 vapaaehtoista. Oulun piiri on osa Suomen Punaista Ristiä yhdessä 11 muun piirin kanssa. SPR on Suomessa ja kansainvälisestikin yksi suurimmista ja tunnetuimmista humanitäärisistä avustusjärjestöistä. 

Tutustu meihin paremmin osoitteessa: https://rednet.punainenristi.fi/oulunpiiri

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

TOIMINNANJOHTAJA

Oulu
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti