Skip to main content

Toimintaohjaaja, Malminiityn toimintakeskus

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Malminiityn toimintakeskus

Uusiniityntie 3, 01350 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 24.5.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 31.08.2022


Hei, oletko kiinnostunut työskentelemään vammaisten työ- ja päivätoiminnassa?

Haemme toimintaohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Malminiityn toimintakeskukseen. Voit olla jo pidemmän aikaa alalla työskennellyt, tai tämä voi olla ensimmäinen kokemuksesi vammaistyön monipuolisista mahdollisuuksista.

Olet tervetullut innovatiiviseen työyhteisöömme, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työn sisältöön. Voit hyödyntää omaa osaamistasi ja luovuuttasi. Perehdytämme ja opastamme sinut työhösi. Arvostamme avointa, kehittämismyönteistä ja joustavaa työotetta.

Malminiityn toimintakeskus kuuluu vanhus- ja vammaispalveluiden työ- ja päivätoiminnan kokonaisuuteen. Järjestämme monipuolista päiväaikaista toimintaa aikuisille vammaispalveluiden asiakkaillemme arkisin kello 7-17 välillä.

Toimintamme kulmakivi on asiakaslähtöinen, asiakkaan osallistumista vahvistava toimintatapa ja avoin, välittävä kohtaamiskulttuuri. Meille jokainen asiakas on tervetullut omana itsenään osaksi monipuolista yhteisöämme. Toimintakeskuksen ryhmien viikko-ohjelmat suunnitellaan yhdessä ideoiden ja innostuen, asiakkaiden tarpeet, toiveet ja kiinnostuksen kohteet huomioiden. Jokaisen asiakkaan kanssa laaditaan yksilölliset, tavoitteelliset päivätoiminnan toteuttamissuunnitelmat, joiden toteutumista arjessa seurataan ja dokumentoidaan Apotti-asiakastietojärjestelmässä.

Toimintaohjaajan tehtäviin kuuluu toiminnan suunnittelu, toteutus, arviointi sekä kehittäminen yhdessä asiakkaiden, työyhteisön ja verkostojen kanssa, asiakkaan osallisuutta ja itsemääräämisoikeutta kunnioittavalla työotteella. Toivomme sinulta hyviä tiimityötaitoja, mutta myös itsenäistä päätöksentekokykyä. Toimintaohjaaja ohjaa päivittäin ryhmämuotoista toimintaa. Luovien toiminnallisten menetelmien ohjaustaidot, vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien sekä multisensorisen työn menetelmien osaaminen luetaan eduksi.

Aloitamme haastattelut jo rekrytoinnin aikana, joten haethan pian.

Tervetuloa meille töihin!

Voit tutustua meihin Facebookissa.

Muita Vantaan kaupungin työ- ja päivätoiminnan facebook linkkejä:


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai aiempi opistoasteen tutkinto (kehitysvammaistenohjaaja, sosiaaliohjaaja, sosiaalikasvattaja)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2494,54
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19)

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatettava koeaika on puolet työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Työ- ja päivätoiminnan esimies

Tuomisto Elisa

0503124510

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16


Toiminnanohjaaja 

Katri Nieminen

040 351 9204

[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti