Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimintaterapeutti, Erityisasumisen yksikkö

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Erityisasuminen, vanhuspalvelut

Simontie 5B, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 27.09.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Toimintaterapeutti työskentelee  Vanhusten erityisasumisen toimintaterapeuttina. Lyhytaikaisyksiköiden asiakkaina ovat ikääntyneet vantaalaiset, jotka tarvitsevat tukea tai apua omassa kotona asumisen mahdollistamiseen (mm. asiakkaat, jotka tarvitsevat hoitopaikan omaishoitajan vapaapäivän ajaksi, tehokuntoutusta tarvitsevat ikääntyneet sekä ns. kriisiasiakkaat). Lyhytaikaisyksiköiden lisäksi työhösi kuuluu tarvittaessa myös pitkäaikaisyksiköiden konsultaatiot erillisten pyyntöjen mukaan. Pitkäaikaisyksiköissä järjestetään vanhusten tehostettua palveluasumista ja ne ovat asukkaan koti elämän loppuun asti. 

Olet osa moniammatillista työyhteisöä antaen asiantuntemustasi asiakkaiden toimintakyvyn arvioinnissa. Ohjaat ja tuet asiakkaita, henkilökuntaa ja omaisia. Toimintaterapeuttina voit hyödyntää omaa erityisosaamisaluettasi sekä käyttää itsenäistä harkintaa toteuttaessasi toimintaterapiakuntoutusta. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden oman työn suunnitteluun ja kehittämiseen.

Simonkylän, Malminiityn, sekä Myyrmäen vanhustenkeskukset tarjoavat kodinomaista ja yksilöllistä hoiva-asumista. Toimimme yksilövastuisen hoitotyön periaatteiden mukaisesti. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Vantaan kaupungin strategian mukaisia työntekijöiden työn kulmakiviä ovat ystävällinen palvelu, jatkuva oppiminen ja taloudellinen toimintatapa. 

Kehitämme jatkuvasti ikääntyneiden aktiivista asumista näyttöön perustuen, mm. hyödyntämällä RAI-arviointijärjestelmää ja tukemalla erilaisia opinnäytetöitä. Meillä huolehditaan perehdytyksestä, koulutuksesta ja henkilöstöllä on käytössä työaika-autonomia ja kaupungin henkilöstöedut.

Tarjoamme sinulle ikääntyneiden ihmisten hoivasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneelle ammattilaiselle haasteellisen työn hyvässä työyhteisössä.

Tervetuloa meille töihin!


Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @vanhustenvantaa
• Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Toimintaterapeutti (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Luemme eduksi: Työkokemuksen ikä-ihmisten parissa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2 632,38
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko jaksotyö


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen esimies

Kajanto Susanna

040-5892872

[email protected]

Tavoitettavissa klo 8-15


Toimintayksikön esimies/ Resurssikeskus

Sanna Mikkola 

040-6429395 

[email protected] 

Tavoitettavissa klo 8-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti