Skip to main content

Toimintaterapeutti lastenpsykiatria

Kiinnostaisiko sinua mielenkiintoinen työ lastenpsykiatrian erikoisalalla? 

Haemme toimintaterapeuttia sijaisuuteen HUS Lastenpsykiatrian Itäiselle alueelle. Toimipiste sijaitsee Helsingissä, Sörnäisissä. Työ on päivätyötä arkisin. Työ alkaa 31.1.2022 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.7.2022.

Sörnäisten vastaanotolla hoidetaan 6-12 –vuotiaita lapsia. Yksikön toimintaan kuuluu lähetekäsittely, lastenpsykiatrinen tutkimus ja hoito sekä konsultaatiot.

Toimintaterapeutti on moniammatillisen työryhmän jäsen. Hän tekee tiivistä yhteistyötä lapsen perheen kanssa. Koulut ja lasta hoitavat toimijat ovat tärkeitä yhteistyökumppaneita.   

Toimintaterapeutti edustaa hoitotyön osaamisaluetta, ja käyttää työssään erilaisia näyttöön perustuvia menetelmä.

Olemme Lasten ja nuorten sairauksien tulosyksikössä sitoutuneet sekä JCI- ja Magneettisairaalalaatujärjestelmän että Lean-toimintamallin mukaiseen hoitotyön kehittämiseen. Meille on tärkeää, että toimintamme on asiakaslähtöistä, potilasturvallista ja laadukasta. Toivomme, että olet kehitysmyönteinen.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta lastenpsykiatrisesta tai psykiatrisesta mielenterveystyöstä. Perhe- ja verkostokeskeisten työtapojen tuntemus on tärkeää. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itsenäistä työotetta. 

Perehdytämme sinut työtehtäviin HUS-perehdytysohjelman mukaisesti.  

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun (11.2.2022) mennessä.

Tehtävät täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Uusintahaku, aikaisemmat hakemukset huomioidaan. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu toimintaterapeutti.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Sari Arpalahti p. 050 4286408

Ylihoitaja Katriina Anttila p. 050 4674928

Vastaava toimintaterapeutti Meini Wallin p. 050 4286937

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. HUSissa hoitoa saa vuosittain noin 680 000 potilasta. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.  

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä pääset liittymään kansainvälisesti tunnettuun ja tunnustettuun osaajajoukkoon. Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuurieduilla sekä työsuhdematkaedulla. Tarjoamme sairaan lapsen hoitopalvelua sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdeasunto ja vuokrata henkilöstöhintaan lomamökkejä. HUS on savuton työpaikka. 

Hae ennen 11.02.2022 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Toimintaterapeutti lastenpsykiatria

HUS
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus