Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimintaterapeutti, Myyrinkodin kuntoutus-ja arviointiyksikkö

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Myyrinkodin kuntoutus- ja arviointiyksikkö

Ruukkukuja 5, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 03.10.2022 (tai sopimuksen mukaan)  


Toimintaterapeutti, 

teethän työtäsi suurella sydämellä ja etsit uusia haasteita työurallesi? Kun vastasit KYLLÄ, niin tässä on juuri sinulle sopiva työpaikka! 

Vantaan  Myyrmäkeen avattiin uusi remontoitu ikäihmisten lyhytaikaista asumista tarjoava Myyrinkodin kuntoutus- ja arviointi yksikkö. Etsimme sitoutunutta toimintaterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työ on sisällöltään monipuolista ja merkityksellistä. Kun olet mukana alusta alkaen ja olet avoin uusille ideoille, pääset mukaan vaikuttamaan.  

Myyrinkodin kuntoutus- ja arviointiyksikköön tulee 24 lyhytaikaispaikkaa ikäihmisille. Tällä hetkellä kaikki paikat eivät ole vielä käytössä. Yksikössä on oma esimies. Henkilöstö koostuu esimiehen lisäksi sairaanhoitajasta, fysioterapeuteista, toimintaterapeutista, lähihoitajista ja hoiva-avustajista.  

Teemme työtä kuntoutujia ja heidän perheitään varten vastuuhoitaja/omahoitaja mallin mukaisesti moniammatillisessa tiimissä. Käytössämme on teknologiaa ja mobiilityötapa mahdollistaa kuntoutujan lähellä työskentelyn. Tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio työntekoon. Työvuorosuunnittelussa on käytössä Titanian sähköinen asiointi, jolla voi itse suunnitella työvuorojaan.  

Toimintaterapeutin työnkuva pitää sisällään asukkaiden toimintakyvyn arvioinnin ja tukemisen päivittäisissä toiminnoissa, ryhmätoimintojen pitämisen sekä pienapuvälineiden tarpeiden kartoituksen. Olet mukana kuntoutuksen työryhmässä ja täydennät osaamisellasi moniammatillista työyhteisöämme.  

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki ja toiminnan jatkuva kehittäminen ovat peruspilareitamme. 

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa. Olet joustava ja innostunut jakamaan osaamistasi koko tiimille.  

Käytössämme on Apotti-asiakastietojärjestelmä ja RAI-toimintakyvyn arviointijärjestelmä.  

Tarjoamme sinulle:  

  • Vaihtelevia päiviä erilaisten työtehtävien ja asiakkaiden parissa

  • Vantaan kaupungin järjestämia monipuolisia ja ammattitaitoa tukevia koulutuksia

  • Kulttuuri- ja liikuntaetuja alennettuun hintaan, sekä muita alennuksia erilaisiin palveluihin. Lisäksi henkilöstöetuna ovat mm. työmatkasetelit sekä mahdollisuus palvelusuhdeasuntoon (vuokrataan palvelusuhteen perusteella) 

  • Hyvät pysäköintimahdollisuudet omaa autoa käytettäessä


Vantaan kaupungin arvoina ovat avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Toivomme sinulta asiakaslähtöistä työotetta, paineensietokykyä, vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa tilanteissa.  

Hae rohkeasti meille töihin. 

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.    

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä. 

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta: 

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instagramissa @vanhustenvantaa
Blogissamme 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Toimintaterapeutti (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Luemme eduksi: Katsomme eduksi kokemuksen ja kiinnostuksen vanhustyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2632,38 €/kk
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19), Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen esimies
Pohja Sari
040-5131592
[email protected]
Tavoitettavissa klo 8-15

Susanna Kajanto
040-5892872
[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 30.09.2022 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimintaterapeutti, Myyrinkodin kuntoutus-ja arviointiyksikkö

Vantaa
Vakituinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti