Skip to main content

Toimintaterapeutti Nuorisopsykiatria

Tervetuloa toimintaterapeutiksi HUS Nuorisopsykiatrian Järvenpään poliklinikalle!

Järvenpään HUS Nuorisopsykiatrian poliklinikalle haetaan toimintaterapeuttia työpariksi toiselle toimintaterapeutille ja osaksi moniammatillisia työryhmää.

Poliklinikka palvelee Uudenmaan alueen erikoissairaanhoidon tarpeessa olevia 13-18 -vuotiaita nuoria. Toimintaterapeutti osallistuu näiden nuorten tutkimiseen, hoitoon ja kuntoutukseen osana moniammatillista työryhmää. Kyseessä on ns. ajanvarauspoliklinikka, joka toimii arkipäivisin virka-aikana.

Työssä tavoitteena on auttaa ja tukea nuoria kohti iänmukaisia taitoja, osallistumista ja suoriutumista yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti sekä yhteistyössä heidän perheiden ja lähiverkostojen kanssa.

Toimintaterapeutilta odotetaan näyttöön perustuvien toimintakyvyn tutkimusmenetelmien käyttämistä yksilöllisesti ja ryhmämuotoisesti toteutettavissa toimintakyvyn tutkimuksissa sekä kuntoutusjaksojen toteuttamista tehtyjen tutkimusten pohjalta. Työ tapahtuu vastaanotolla, etävastaanottoina ja/tai nuoren arkiympäristöissä. Lisäksi työnkuvaan kuuluvat mm. toimintaterapiaryhmien ohjaaminen, lausuntojen kirjoittaminen ja konsultointi. Työ sujuu parhaiten aktiivisella ja itseohjautuvalla työotteella moniammatillisten työryhmien kanssa yhteistyötä tehden.

Työ on monipuolista ja edellyttää jatkuvaa itsen ja oman työn kehittämistä toimintaterapian ammattilaisena. Tähän tuen tarjoavat HUS Psykiatrian tuloyksikön ja nuorisopsykiatrian linjan tarjoamat koulutukset, työnohjaus ja kollegiaalinen tuki. HUS nuorisopsykiatriassa työskentelee 25 toimintaterapeutin. Aiempi kokemus nuoruusikäisten ja/tai toimintaterapiasta nuorisopsykiatrisesta sekä neuropsykiatrinen osaaminen on hakijalle eduksi.

Työ alkaa 16.9.2022.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote sekä työterveyshuollon arvio edellytyksistä hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Työpaikan osoite
Myllytie 1 A, 3.krs. Kauppanummentie 6 E 1
04410 Järvenpää 01900 Nurmijärvi

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu toimintaterapeutti.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain pykälien 48 ja 48 a mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

vastaava toimintaterapeutti Tuija Repo, 050 4284413
osastonhoitaja Tuija Honkonen, 050 3967353
ylihoitaja Teija Rintamäki, 050 4270026

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. HUSissa hoitoa saa vuosittain noin 680 000 potilasta. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.  

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä pääset liittymään kansainvälisesti tunnettuun ja tunnustettuun osaajajoukkoon. Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuurieduilla sekä työsuhdematkaedulla. Tarjoamme sairaan lapsen hoitopalvelua sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdeasunto ja vuokrata henkilöstöhintaan lomamökkejä. HUS on savuton työpaikka. 

Hae ennen 09.06.2022 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Toimintaterapeutti Nuorisopsykiatria

HUS
Järvenpää
Uusimaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus