Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Toimintaterapeutti Psykiatria

Kiinnostaako Sinua monipuolinen ja vaihteleva työ? Haluaisitko olla osa modernia psykiatrista avohoitoa?  Haluaisitko oppia uutta ja tuoda mukanasi uutta?

Haemme toimintaterapeutin sijaista HUS Psykiatrian tulosyksikön Porvoon linjalle ajalle 1.9.21-31.12.22. Kyseessä on päivätyö. Toimipiste sijaitsee WSOY-talossa Porvoon keskustassa.

Toimintaterapeuttina olet osa moniammatillista työryhmää ja osallistut potilaiden tutkimiseen, hoitoon ja kuntoutukseen. Toimintaterapeutin roolisi on keskeinen hoidon tavoitteiden asettelussa ja työ edellyttää näyttöön perustuvien toimintakyvyn tutkimusmenetelmien käyttämistä yksilöllisesti ja ryhmämuotoisesti, toimintaterapiajaksojen toteuttamista sekä lausuntojen kirjoittamista.

Työ sisältää myös ryhmätoiminnan kehittämistä ja ryhmien ohjaamista yhdessä muiden potilashoitoon osallistuvien ammattiryhmien sekä linjamme muiden toimintaterapeuttien kanssa. Työssä tarvitaan hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä työskentelyä sekä mielenkiintoa työn kehittämiseen. Kokemus psykiatrisesta toimintaterapiasta katsotaan eduksi. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi suuren työnantajan hyvät koulutus-, työnohjaus- ja kehittymismahdollisuudet. Työmatkoihin pääkaupunkiseudulta on mahdollisuus käyttää työnantajan järjestämää maksutonta työmatkakuljetusta.

Tule mukaan innovatiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön! Haku päättyy 11.8.2021. Tehtävä täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu toimintaterapeutti.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot
Haluaisitko kysyä jotakin tehtävään tai valintaprosessiin liittyen? Ota meihin yhteyttä, vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Vastaava toimintaterapeutti Päivi Österlund, p. 050 427 6598

Toimintaterapeutti Psykiatria

HUS
Porvoo
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus