Skip to main content

Toimintaterapeutti, vastaanottoperhetoiminta

Hei sinä innokas ja kehittämismyönteinen toimintaterapeutti! Espoossa lastensuojelun erityispalveluiden vastaanottoperhetoiminnassa on tarjolla mielenkiintoinen vakituinen toimi.

Vastaanottoperhetoiminta on vastaanottoperheisiin sijoitettujen lasten ja heidän perheidensä tilanteen arviointia, sijoituksen aikaista tukityötä sekä laaja-alaista yhteistyötä vastaanottoperheiden kanssa. Palvelu on tarkoitettu 0-17-vuotiaille.

Vastaanottoperhetoiminnassa toimintaterapeutin työ on toimintaterapiaa soveltavaa työtä sosiaalialalla. Toimintaterapeutti toimii yhteistyössä ohjaajien, vastaanottoperheen vanhempien, biologisten vanhempien ja muun verkoston kanssa sijoitettujen lasten asioissa. Toimintaterapeutti tapaa sijoitetut lapset ja heidän vanhemmat sekä arvioi lapsen sen hetkistä arkea vastaanottoperheessä. Hän tuo oman ammatillisen näkemyksensä sijoituksen aikaisesta arviointijaksosta, josta tuotetaan yhteenveto ja mahdolliset jatkosuositukset.

Toimintaterapeutin työtehtäviin kuuluvat lasten ja vanhempien toimintakyvyn arviointi ja tukeminen. Toimintaterapeuttina tuot muille työntekijöille konsultointi- ja reflektointitukea oman erityisosaamisesi kautta.
 
Toivomme, että olet motivoitunut, kehittämismyönteinen ja uskot positiivisen vuorovaikutuksen voimaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työnkuvan, jossa tukenasi ovat esihenkilö ja muu työryhmä.

Espoon lastensuojelun erityispalveluissa työskentelee kuusi toimintaterapeuttia, jotka toimivat toisilleen ammatillisena vertaisryhmänä ja tapaavat säännöllisesti verkostotapaamisissa sekä osallistuvat yhteiseen työnohjaukseen.

Työpaikan nimi: Vastaanottoperhetoiminta, lastensuojelun erityispalvelut
Työaika: Yleistyöaika 38,15/viikko, myös ilta- ja viikonlopputyötä
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu toimintaterapeutti

Tehtävässä edellytetään kokemusta työskentelystä perheiden ja pikkulasten kanssa, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, kykyä oman työn organisointiin ja johtamiseen sekä ajokorttia.

Arvostamme moniammatillisen tiimityön ja verkostotyön kokemusta, sekä kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä.
Katsomme eduksi lastensuojelun työkokemuksen.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antavat vastaava ohjaaja Johanna Stauffer, p .040 639 4837 sekä palveluesimies Anne Rättyä, p. 050 596 3619
Työpaikan osoite: Armas Launiksenkatu 10, 02650 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2615,28 €/kk
Työ alkaa: 1.11.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 05.11.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1362-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 22.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11021446

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti