Skip to main content

Toimipistevastaava

Tule osaksi kansainvälistä, tulevaisuuteen katsovaa edelläkävijöiden joukkoa! Etsimme toimipistevastaavaa Kuopion toimipisteeseemme.

TOIMENKUVASI

Toimipistevastaavan rooliin kuuluuvat toimipisteellä tapahtuva asiakaspalvelu, palautuvan kaluston tarkistus ja puhdistus, varastointiin liittyvät tehtävät ja esillepano sekä tavaran toimitukset asiakkaiden työkohteisiin.  

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Etsimme tiedonhaluista ja aloitekykyistä persoonaa, joka tarttuu toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Työssä menestyäksesi toimintasi tulisi olla asiakaslähtöistä ja sinulla tulisi olla halua kehittää toimintaamme. Lisäksi odotamme sinulta hyvää asennetta, asiakaspalvelutaitoa sekä rautaista työmotivaatiota etkä vierasta kaluston hallintaan tai kunnossapitoon liittyviä töitä. 

Eduksi katsomme kokemuksen asiakaspalvelu- tai
myyntityöstä sekä rakennusalalta.

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy on nikotiinivapaa yritys vuodesta 2020 alkaen. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa. Lisäksi olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen sekä Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin. 

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia - ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin. Meistä jokaisesta löytyy erityinen Shaper DNA, joka koostuu kolmesta osasta: Attitude, Boels as One sekä Commitment. 

Olemme motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilöstölupauksemme on We Are Shapers.

Tutustu cramolaisten uratarinoihin täällä!

HAE MUKAAN! 

Mikäli haluat päästä kehittämään toimintaamme ja työskennellä ammattitaitoisessa tiimissä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa vuokrauspäällikkö Saku Leiviskä, 0505386673.