Skip to main content

Toimistoassistentti


Etsimme asiakkaallemme toimistoassistenttia työhön asianajotoimistoon Mikkeliin. Tehtävä on noin viiden kuukauden pituinen määräaikaisuus, jonka jälkeen työsuhdetta voi olla mahdollista jatkaa tilanteen mukaan. Työ on osa-aikainen ja tunteja on noin neljä viikossa virka-aikaan, joten tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opintojen ohelle. Tehtävässä ei ole etätyömahdollisuutta.  

Toimistoassistenttina tehtävänäsi on avustaa asianajajia monipuolisissa toimistotehtävissä, kuten asiakirjojen valmistelussa, skannauksessa ja postin hallinnoinnissa. Lisäksi huolehdit toimiston ylläpidosta sekä juoksevista asioista. 

Toivomme sinulta huolellista työskentelyotetta sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet työntekijänä luotettava. Edellytämme sinulta hyvää MS-Office-ohjelmiston käyttötaitoa sekä erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. 

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset näkemään monipuolisesti asianajotoimiston arkea. Työajoissa on joustoa, ja niistä voidaan tapauskohtaisesti neuvotella aikataulujesi mukaan. Yrityksessä on tiivis ja kannustava työyhteisö. Työstä maksetaan tunnissa osaamisesta riippuen 10–12 €.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa puhelimitse Eilakaislalta Ella Saijanen 050 4015587. Voit laittaa myös sähköpostilla kysymyksiä ella.saijanen@eilakaisla.fi.

Jätäthän hakemuksesi pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä:

Puhelin:
050 4015587

Sähköposti:
ella.saijanen@eilakaisla.fi

Sijainti: Mikkeli

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää avoimista työpaikoistamme, olethan yhteydessä vaihteeseemme +358 30 60900. Hakemiseen liittyvissä ongelmissa, olethan yhteydessä rekrytointi@eilakaisla.fi.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa työpaikkailmoituksessa mainittu henkilöstökonsultti.

Onnea työnhakuun!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimistoassistentti

Eilakaisla
Mikkeli
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 05.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti