Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimistoassistentti

Suomen Toimitila Oy:n asiantuntijat tuntevat kiinteistömarkkinat pitkän kokemuksensa ja vahvan paikallistuntemuksena kautta. Yritys palvelee kattavasti niin kiinteistöjen välityksessä, arvonmäärityksissä kuin kiinteistösijoittamisessakin. Lue lisää: https://ttilaa.fi/ 

Haemme nyt Suomen Toimitila Oy:lle Lahteen Toimistoassistenttia pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisia kiinteistöalan avustavia tehtäviä, kuten kohteiden päivittämistä järjestelmiin, myyntimateriaalin tuottamista, postitusta, kahvitusten järjestämistä sekä kohteiden esittelyä asiakkaille. Työtehtäviä voidaan muokata ja kehittää oman osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja innokasta otetta työskentelyyn. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi, mutta tärkeimpänä edellytyksenä on aito kiinnostus ja motivaatio kiinteistöalan työtä kohtaan. Olet tarkka ja järjestelmällinen ja tottunut käyttämään Officen ohjelmia. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja työskentely sujuu niin itsenäisesti kuin tiimin kesken. Työ sisältää liikkumista paikasta toiseen, joten ajokortin omistaminen on toivottavaa, oma auto ei ole välttämätön. Kohteet sijaitsevat pääasiassa Päijät-Hämeen alueella.

Työhön tarjotaan kattava perehdytys ja tukenasi on tiivis työyhteisö, jossa arvostetaan huumoria sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Kyseessä on päivätyö, jossa on liukuva työaika. Työtunteja on tarjolla 20-37,5h/ vko. Joustavien työaikojen vuoksi työ sopii erinomaisesti myös esimerkiksi opiskelijalle. Työt alkavat vuoden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Neea Päärilä, [email protected], puh.  0440294444.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimistoassistentti

Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 30.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti