Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimistopäällikkö

Asiakasyrityksemme Oy Konwell Ab on kotimainen perheyritys, joka toimii teollisuusventtiilien, prosessiautomaation kenttälaitteiden ja kokonaisratkaisujen asiantuntijana. Yrityksen toiminnan perustana ovat laadukkaat tuotteet, korkea tekninen tietotaito sekä joustavuutta korostava palveluasenne, jolla yritys on ohjannut toimintaansa aina vuodesta 1982 lähtien.

Etsimme nyt Oy Konwell AB:n palvelukseen toimistopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Konalaan. Työsuhde on kokoaikainen ja työsopimus solmitaan aluksi Adeccon kautta, jonka jälkeen työntekijän on määrä työllistyä suoraan Oy Konwell Ab:n palvelukseen.

Toimistopäällikön työtehtävässä toimit kuuden osto- ja myyntikoordinaattorin sekä kahden dokumentointihenkilön tiiminvetäjänä, työskennellen kuitenkin itsekin tiiviisti asiakas- ja toimittajarajapinnassa. Toimistopäällikkö toimii yrityksen ERP-järjestelmän pääkäyttäjänä ja osallistuu aktiivisesti sen kehittämiseen ja ylläpitoon. Hän vastaa osto- ja myyntikoordinaattoreiden sekä muiden sisäisten osastojen välisen yhteystyön sujumisesta liittyen tilausten käsittelyyn ja osittain myös toimitusketjun hallintaan. Tehtävä pitää sisällään myös erinäisten ulkoisten ja sisäisten tapahtumien, kuten messujen ja koulutusten järjestelyä, koordinointia ja toteutuksen varmistamista.

Hakemamme henkilö on kaupallisen koulutustaustan omaava, monipuolisista työtehtävistä kiinnostunut tiimipelaaja, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä sekä mielellään myös tilausten käsittelyyn liittyvistä työtehtävistä. Ennen kaikkea haemme hyvän työmotivaation omaavaa, sosiaalista ja aikaansaavaa työntekijää, joka ei pelkää ottaa vastuuta ja kykenee edistämään ja hallinnoimaan useita tehtäviä samanaikaisesti, usein kovankin kiireen keskellä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää suullisia ja kirjallisia taitoja sekä suomeksi että englanniksi.

Oy Konwell Ab:n palveluksessa pääset työskentelemään lämminhenkisessä ja vakavaraisessa perheyrityksessä osana innostavaa ja motivoitunutta huipputiimiä. Yrityksen kansainvälisen toimintaympäristön ja laadukkaiden tuotteiden parissa pääset oppimaan uutta ja kehittämään prosesseja ja käytäntöjä. Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis heti!

Jätä hakemuksesi meille pikaisesti lähettämällä CV:si ja hakemuskirjeesi Adeccon sivujen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kim Oljemark, kim.oljemark@adecco.fi

Toimistopäällikkö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus