Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimistopäällikkö - Turku

Tilitoimisto eProfit tarjoaa kattavasti taloushallinto-, henkilöstö- ja kirjanpitopalveluja, kaikkea mitä yrityksesi arjessa tarvitset. Joustavuus ja päivittyvä teknologia tekevät talouden hallinnasta tehokasta ja yksinkertaista. Tartumme ongelmiin, analysoimme dataa ja raportoimme tuloksista - jotta sinun ei tarvitse. Meillä on pitkä kokemus kirjanpidosta ja lukuisista taloushallintotöistä. Eniten nautimme siitä, että voimme tarjota yrittäjälle tukea yrityksen talouden hoidossa. Meidät voi tavoittaa toimipisteiltä Keravalta ja Salosta ja tarpeen mukaan pääkaupunkiseudulta ja Lahdestakin.

Eilakaisla etsii yhteistyössä Tilitoimisto eProfit Oy:lle toimistopäällikköä itsenäiseen, monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävään. Tilitoimisto eProfitin toimitilat sijaitsevat Salossa ja Keravalla, joten voit joustavasti työskennellä sinulle sopivimmalla toimipisteellä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Tehtävän kuvaus
Toimistopäällikkönä toimit toimitusjohtajan oikeana kätenä ja vastaat päivittäisen hallinnollisen työn sujumisesta ja arjen pyörittämisestä. Työn pääpaino toimistopäällikkönä on kirjanpidontehtävissä ja toimiston esihenkilön tehtävissä. Pidät huolen, että työt etenevät sujuvasti, tarvittaessa neuvot ja avustat tiimiäsi valmentavalla otteella. Joustava ja järjestelmällinen työskentelyote on hyödyksi tässä tehtävässä. Toivomme, että olet ulospäinsuuntautunut ja sinulla on asiakaslähtöinen asenne, sillä työssäsi tärkeänä osana on asiakkaiden konsultointi. Autat heitä löytämään parhaat ratkaisut heidän tarpeisiinsa, hyvien asiakassuhteiden ylläpitäminen ja vaaliminen on toimintamme keskiössä. Etsimämme henkilö haluaa ottaa vastuuta ja kasvaa tehtävässä myös tulevaisuudessa yhdessä kollegojen ja yrityksen kanssa.  
Toivomme sinulta 

  • soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi laskentatoimen merkonomi tai tradenomi 
  • vankkaa kokemusta kirjanpidosta
  • asiakaslähtöistä ja yrittäjähenkistä asennetta 
  • sujuvaa suomen- ja englannin kielitaitoa 

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuuden päästä osaksi vahvasti kasvavan yrityksen tarinaa 
  • joustavan työntekomallin - meillä voit työskennellä osittain etänä  
  • kilpailukykyisen palkan
  • avoimen ja rempseän työyhteisön, sekä loistavan tiimin tuen 


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Julia Saunamäki, puh. 050513 5157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Odotan hakemustasi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Eilakaisla toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.  

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.12.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat 


Toimistopäällikkö - Turku

Eilakaisla
Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Bolt.Works Oy
Kouvola
Barona HoReCa
Espoo
Barona Teollisuus
Urjala