Skip to main content

Määräaikainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö, Pohjoisen aikuissosiaalityö, Toimeentulotuen maksatus

Työavain: SOTE-01-436-22
Haku Päättyy: 27.05.2022 klo 16:00
Palkka: 2216,42 €/kk
Palvelussuhde: 1.6.2022 - 31.12.2022
Työpaikan osoite: Kahvikuja 3, 00980

Haemme toimistosihteeriä idän toimeentulotuen maksatukseen Vuosaareen määräaikaiseen tehtävään 31.12.2022 asti. Aloitus sopimuksen mukaan, mutta toivomme kuitenkin pikaista aloitusta.

Toimistosihteerinä tehtäviisi kuuluu toimeentulotukipäätösten toimeenpano (täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki) sekä muu toimeenpanotyö, toimeentulotukeen liittyvien laskujen maksu sekä asiakaspalvelu ja yhteystyökumppaneiden neuvonta puhelimitse. Lisäksi tehtäviisi kuuluu välitysasiakkaiden varojen hoito sekä toimistosihteerin muut yleiset tehtävät. Toimistosihteerit hoitavat välitystiliasiakkaiden varoja yhteistyössä sosiaalialan ammattilaisten kanssa.

Tiimiimme kuuluu 14 toimistosihteeriä ja työskentelemme työpareina, kuitenkin tiiviissä yhteistyössä koko tiimin ja muiden ammattiryhmien kanssa. Meillä on mahdollisuus etätyöhön. Työpiste sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella palvelukeskus Albatrossissa, Vuosaaressa. Tarjoamme perehdytyksen uusiin työtehtäviin sekä suuren työnantajan henkilöstöedut.

Kelpoisuusehto:

Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto, esim. merkonomi tai muu soveltuva koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensieto- ja organisointikykyä, halua oppia uutta, hyvää asiakaspalveluasennetta sekä itseohjautuvuutta. Edellytämme hyvää tietoteknistä osaamista.

Luemme eduksi:

Tehtävässä tarvittavan asiakas- ja potilastietojärjestelmän Apotin osaamisen sekä aikaisemman työkokemuksen ostolaskujen käsittelystä sekä julkishallinnon tehtävistä.

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoa
https://www.hel.fi/helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/sosiaalinen-tuki-ja-toimeentulo/toimeentulotuki/toimeentulotuki/

Toimistosihteeri

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus