Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimistosihteeri

Kuvaus tehtävästä: Toimistosihteeri työskentelee Leppävaaran palvelualueen varhaiskasvatuksen hallinnossa ja hänen tehtäviinsä kuuluu tällä hetkellä muun muassa viestintä ja tietojen kerääminen, nettipäivitykset ja sähköisten työtilojen ylläpito, asiakirjahallinta, ict-yhdyshenkilönä toimiminen, uusiin ja lopettaviin varhaiskasvatusyksiköihin liittyvien tehtävien koordinointi ja henkilöstöasioiden valmisteleminen aluepäälliköille. Toimistosihteerin työssä keskeistä on yhteistyön toimivuus omassa hallinnon tiimissä, varhaiskasvatusyksikön johtajien kanssa sekä varhaiskasvatuksen sihteeritiimissä.

Työpaikan nimi:
Leppävaaran suomenkielinen varhaiskasvatus

Työaika: 36,15 h/vk

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuus:
Soveltuva koulutus tai riittävä työkokemus vastaavista tehtävistä.

Lisäksi tehtävässä edellytetään itsenäistä, vastuullista ja kehittävää työotetta, palveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tehtävässä luetaan eduksi varhaiskasvatuspalvelujen tuntemus.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa Päivi Rasmus p. (09) 81635250, tavoitettavissa 6.5. klo 8.30-11.00
Työpaikan osoite: Karaportti 1, 02610 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2139,91€/kk
Työ alkaa: 3.5.2021 - 21.11.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 12.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-813-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 29.04.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Toimistosihteeri

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus