Skip to main content

Toimistosihteeri HUS Diagnostiikkakeskus hallinto- ja suunnitteluyksikköön

Hae meille työkaveriksi mielenkiintoisten tehtävien pariin!

Haemme HUS Diagnostiikkakeskukseen hallinto ja suunnitteluyksikköön toimistosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 20.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimistosihteerinä työtehtäviisi kuuluu työsopimuksien sähköisten allekirjoituksien laatiminen, työvälineisiin liittyvien hallinnollisten asioiden hoitaminen, koulutuksien hallinnointia, hallinnon arkistointiasioista huolehtiminen, tilaisuuksien järjestämistä ja muita hallinnon sekalaisia tehtäviä sekä hallinnon prosessien kehittäminen yhdessä muiden tiimiläisten kanssa. Tärkeimmät työvälineesi ovat MS Office -ohjelmat ja henkilöstöhallinnon järjestelmät.

Toivomme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkaa ja järjestelmällistä työskentelyotetta sekä hyvää suomen ja tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työkokemus erilaisista hallintotehtävistä ja kunta-alan tuntemus katsotaan eduksesi.

Työpisteesi sijaistee Meilahdessa HUSLAB-talon moderneissa tiloissa.

HUS tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kulttuuri-  ja liikuntaedun, työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden hakea HUSin vuokra-asuntoja, vuokrattavia lomamökkejä, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES-sopimuksen mukaan. Lisäksi on mahdollista saada työkokemuslisää maksimissaan 8%.

Haastatteluissa voidaan käyttää videohaastattelua. 

Tule onnellisten ihmisten joukkoon! Lähetä hakemuksesi hakuajan loppuun 9.12.21 mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kiinnostuitko? Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Soita niin kerromme lisää, pe 26.11.21 klo 13-14, ke 1.12. klo 9-10 ja to 2.12. klo 10-11.

Rekrytoijat Pirjo Ojala puh. 040 167 9334 ja Anu Turtiainen puh. 040 628 7907

Toimistosihteeri HUS Diagnostiikkakeskus hallinto- ja suunnitteluyksikköön

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus