Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Toimistosihteeri HUS Psykiatria

HUS Psykiatria on HUS Maakunnallisten kliinisten palveluiden (MAKU) tulosyksikkö, jossa vastaamme divisioonamallilla HUS alueen avohoitopainotteisesta psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta sekä vaativista psykiatrisista tutkimuksista ja hoidoista vuodeosastoillamme. HUS Psykiatriassa työskentelee 2 300 eri alojen ammattilaista.

Haemme nyt vakituiseen tehtävään HUS Psykiatrian hallintoon toimistosihteeriä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä hallinnon henkilöstön kanssa. Työtehtävät muodostuvat mm. perehtyminen muistutus- ja valitusasioihin osaltaan ja sijaistaminen varsinaisen käsittelijän loman aikana, kokoussihteerinä toimiminen, kalenterinhallinta, ohjepankin tekninen sihteeriys, laatu- ja koulutusasioiden valmistelussa avustaminen sekä muut hallinnon määrittelemät tehtävät. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja tietoteknistä osaamista.

Työn aloitusajankohta on 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus on KVTESin mukainen. Työpiste sijaitsee Psykiatriakeskuksessa (Välskärinkatu 12).

Tervetuloa työskentelemään näköalapaikalle HUS Psykiatriaan tiimimme jäseneksi. Lähetä hakemus hakuajan loppuun (4.11.2021) mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kysy rohkeasti tehtävästä lisätietoja, johtava ylihoitaja Päivi Soininen, p. 050 396 7300 (paivi.soininen@hus.fi)  

Toimistosihteeri HUS Psykiatria

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 21.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus