Skip to main content

Toimistosihteeri, Suun terveydenhuolto

Etsimme Espoon suun terveydenhuollon Asiakaspalvelukeskukseen toimistosihteeriä monipuolisiin tehtäviin. Toivomme, että toimistotyö on lähellä sydäntäsi ja sinulla on iloinen ja aktiivinen työote.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa monipuolinen kirjallinen viestintä, hammaslääkäreiden toimenpidepalkkioiden ajot, palauteraporttien koostaminen esihenkilöille, asiakaspalautteisiin vastaaminen, ajanvarauskirjojen keskitetty avaaminen, kutsujen ajo, sekä potilasasiakirjojen tekninen käsittely. Lisäksi työtehtäviin kuuluu tilaukset ja tietotekniset tehtävät kuten tiedostojen luominen Exceliin, SharePointiin ja muille alustoille.

Sihteerin tehtävistä osa voidaan tehdä etätyönä, mutta tehtävään kuuluu myös lähityöskentelypäivät toimitiloissamme Friisilässä ja hammashoitoloissa. Käytössämme on LifeCare -potilastietojärjestelmä.

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 lukien liikkeenluovutuksen periaattein Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Työpaikan nimi ja osoite: Suun terveydenhuolto, Piispantilankuja 6A
Työaika: 36h 15min/vko.
Tehtävä on vakinainen.

Tehtäväkohtainen palkka 2185,91 € + mahdollinen kokemuslisä (max 8%).

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikorkeakoulu-, opisto- tai koulutasoinen tutkinto tai ammattitutkinto.

Edellytämme osaamista tai kokemusta erilaisista viestinnän tehtävistä, hyvää työmotivaatiota, paineensietokykyä, loogista päättelykykyä ja halua työskennellä vaihtelevien työtehtävien parissa.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen lisäksi sujuva englanti sekä rohkeus käyttää ruotsin kielen osaamistasi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja, monipuolisia tietoteknisiä taitoja sekä valmiutta oppia uusia ohjelmia. Katsomme eduksi sisällön tuottamisen esimerkiksi nettisivuille, palautejärjestelmien datan hyödyntämisen sekä asiakaspalautteiden käsittelyn.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa Marjukka Blomqvist, puh. 0468771072, [email protected]
Työpaikan osoite: Piispantilankuja 6A, 3.krs, 00240 HELSINKI
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2185,91 €/kk
Työ alkaa: 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 04.10.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1400-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 20.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11627686

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti