Skip to main content

Toimistosihteeri Tulehduskeskus

Me, noin 500 tulehdussairauksien ammattilaista, työskentelemme joka päivä potilaidemme hyväksi. HUS Tulehduskeskus on tulosyksikkö, jossa vastaamme HUSin alueen Iho- ja allergia-, Infektio- ja reumasairauksia sairastavien potilaiden erikoissairaanhoidosta sekä vaativista hoidoista vuodeosastoillamme.

Olisitko sinä meidän Hoitotyön johdon ja Reumalinjan johdon uusi vakinainen toimistosihteeri?

Etsimme dynaamista toimistosihteeriä vakinaiseen tehtävään 1.5.2022 alkaen, mutta tehtävä on mahdollista aloittaa sijaisuutena ajanjaksolla 3.1. – 30.4.2022.

Toimistosihteerin tehtävänä on johdon työn tukeminen potilaslähtöisten palvelujen, sujuvan ja vaikuttavan hoidon sekä hyvän johtamisen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtäviisi kuuluu päätöksenteon ja viranomaistoiminnan tukitehtävät talouteen, henkilöstöhallintoon ja yleishallintoon liittyen. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluvat sisäisen ja ulkoisen yhteistyön tukitehtävät kuten sihteerinä toimiminen, aikataulujen koordinointi, kokousvaraukset ja järjestelyt, intranet-sivujen päivitys, päätösten valmistelu, asiakirjahallinto jne. 

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen ja joustava, siedät keskeneräisyyttä ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tämän lisäksi olet huippuhyvä organisoimaan asioita ja nautit asioiden selvittämisestä. Hallitset työssäsi perus Office- järjestelmät ja käytät näppärästi erilaisia viestintä kanavia. Lisäksi katsomme eduksi terveydenhuollon palvelujärjestelmän sekä kunnallisen työ- ja virkaehtosopimuksen, Sote-sopimuksen ja lääkärisopimuksen tuntemusta, sekä aiempi kokemus toimistosihteerin tehtävistä.

Tarjoamme mukavan ja välittömän työyhteisön jossa, jokainen pääsee tekemään työtään innostuneesti, osaavan ja moniammatillisen tiimin kanssa potilaan parhaaksi. Perehtymisesi tukena sinulla on toimistosihteereiden tiimi. HUSin organisaatiolla on hyvät koulutusmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut ja tarvittaessa voimme avustaa työsuhdeasunnon hankinnassa.    

Meilahden kampus ja Iho- ja allergiasairaala sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun 8.12.2021 mennessä.

Olethan meihin yhteydessä, jos haluat tietää lisää toiminnastamme tai tehtävästä, vastaamme mielellään kysymyksiisi.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Toimialajohtaja Antti Lauerma, p. 050 427 0972

Johtava ylihoitaja Virpi Sneck, p. 050 427 1391

Toimistosihteeri Tulehduskeskus

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 24.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus