Skip to main content

Toimistosiivooja

Haemme asiakasyrityksellemme Kokkolaan 

TOIMISTOSIIVOOJAA

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset toimistotilojen ylläpito- ja perussiivoukset.

Alan koulutus ja kokemus katsotaan eduksi, mutta oikea asenne ratkaisee! Teet työtä vastuullisesti ja itsenäisesti. Olet huolellinen, järjestelmällinen ja työskentelet tehokkaasti tiimissä. 

Tarjoamme sinulle päivätyön ma-pe ja määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Voimassaoleva hygieniapassi katsotaan eduksi. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.8.2022 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa HR-koordinaattori Jannika Erkkilä puh. 040 689 1052, HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427 tai HR-konsultti Pia Spets puh. 040 161 4588. 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa http://www.uniflex.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimistosiivooja

Kokkola
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti