Skip to main content

Toimistotyöntekijä Multimek Oy:lle

Multimek on erikoistunut konepajatuotteiden valmistukseen suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen saakka. Yrityksen strategiana on tuottaa laadukkaita tuotteita aina yksittäiskappaleista ja prototyypeistä suurempiin sarjoihin kustannustehokkaasti.

Haemme asiakkaallemme Multimek Oy:lle TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ tilausten ja laskutuksen työtehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Hakemamme henkilö tulee vastaamaan tilausten monipuolisesta käsittelystä työn pitäen sisällään esimerkiksi järjestelmätyöskentelyä, tilausvahvistusten ja tuotannon yhteistyön sujuvoittamista ja asiakasrekisterin ylläpitoa. Myös laskutukseen liittyvät työtehtävät, kuten laskujen lähettäminen, reklamaatioiden hoitaminen ja tiliöintien tarkastaminen ovat osa työn kuvaa. Myös raportointi eteenpäin on osa työnkuvaa.

Valinnassa ratkaisee ennen kaikkea positiivinen asenne ja kyky oppia sekä sisäistää nopeasti uutta. Sinulla voi olla jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on huolellinen ja tarkka työote! Tehtävässä on mahdollista työskennellä osin etänä ja Multimek on valmis korvaamaan pidemmän matkan päästä tulevalle tekijälle aiheutuvia kustannuksia.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten varmista paikkasi ja käy jättämässä hakemuksesi meille jo tänään Go On:in nettisivujen kautta. Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Jyväskylän HR-koordinaattori Pinja Hytönen, 040 820 6963, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimistotyöntekijä Multimek Oy:lle

Jyväskylä
42700 Keuruu
42600 Multia
41900 Petäjävesi
41230 Uurainen
Äänekoski
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 06.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti