Skip to main content

Toimistotyöntekijä / Ostaja

Metalliasennus Huuhka Oy on laivarakennusteollisuuteen keskittynyt yritys, joka on jo yli 30 vuoden ajan rakentanut korkealaatuisia sisustuksia luksusristeilijöille sekä matkustajalaivoille. Tavoitteemme on tarjota ainutlaatuisia sisustuksia, joissa vieraat viihtyvät, rentoutuvat ja tuntevat ylellisyyttä. Nykyään yrityksemme tunnetaankin yhtenä suomalaisen laivarakennusteollisuuden johtavana toimijana, jonka ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen avaimet käteen -periaatteella! Lue lisää yrityksestämme osoitteesta: www.huuhkaoy.com

Metalliasennus Huuhka Oy etsii nyt toimistotyöntekijää / ostajaa vakituiseen työsuhteeseen Sauvon toimipisteelle.

Toimistotyöntekijänä / ostajana pääset työskentelemään monipuolisten osto- ja hankintatehtävien parissa laivateollisuusympäristössä. Työnkuvaan kuuluu materiaalien hankinta, ostotilausten tekeminen, määrälaskenta sekä toimitusten laadun valvonta. Lisäksi olet vastuutta henkilöiden kulkuluvista ja materiaalien sertifikaateista. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä, sillä ostaja tekee päivittäin yhteistyötä yrityksen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme hakijoilta kaupallisen alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä laivateollisuuden tai rakennusteollisuuden parissa. Katsomme myös eduksi AutoCad ohjelmisto-osaamisen ja piirustusten lukutaidon. Huomioimme kuitenkin haussa myös aidosti tehtävästä kiinnostuneet henkilöt, sillä työhön annetaan perinpohjainen perehdytys. Mikäli olet määrätietoinen neuvottelija ja uskallat tehdä itsenäisiä päätöksiä, voit olla etsimämme henkilö!

Työtehtävä on vastuullinen, mutta vahvana tukenasi toimii aina avulias ja ammattitaitoinen tiimi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä teollisuusalalla vakavaraisessa suomalaisessa perheyrityksessä kilpailukykyisellä palkalla ja eduilla. Työt alkavat sopimuksen mukaan!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian linkin kautta https://www.click-hp.fi/hakemus/15472. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen vain Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Lotta Alhonen 050 411 0348
Työpaikan osoite: 24100 SALO
Palkkaus: TES/sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 29.05.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 13.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11412668

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Toimistotyöntekijä / Ostaja

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Salo
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Poolia Suomi Oy
Vantaa
Barona HR
Vantaa
Nammo Lapua Oy
Vihtavuori
Barona Teollisuus
Lappeenranta