Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimistotyöntekijä - Turku - Raisio


Etsimme asiakasyrityksillemme Turun alueelle työntekijöitä eripituisiin työsuhteisiin toimistopuolelle.

Tehtävän kuvaus

Oletko kiinnostunut erilaisista toimistotöistä? Onko vahvuutesi asiakaspalvelussa, tallennustehtävissä tai muissa yleisissä toimistotöissä? Vai onko kenties osaamisesi keskittynyt taloushallinnon puolelle? Asiakkaamme hakevat työntekijöitä niin lyhyisiin sijaisuuksiin kuin pidempiaikaisiin työsuhteisiin. 

Toivomme sinulta 

Olet oikea henkilö tarjoamaamme työtehtävään, mikäli olet oma-aloitteinen tiimityöntekijä, joka on halukas oppimaan uutta. Sinulta sujuvat rutiininomaiset työt, mutta viihdyt hyvin myös vaihtelevissa ja vaativimmissakin töissä. Teet työtäsi asiakaspalveluhenkisesti ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja viestit sujuvasti suomeksi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Joissakin työpaikoissa tarvitset myös hyvää englannin kielen taitoa. Kerro meille, mikä sinun vahvuutesi on! 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta sekä mahdollisuuden tutustua erilaisiin yrityksiin. Kerromme tarkemmin asiakkaan tilanteesta, tarpeesta ja yrityskulttuurista tilannekohtaisesti.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Julia Saunamäki, puh. 050 513 5157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.10.2021 mennessä osoitteessa
https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Huomaathan kohdistaa hakemuksesi erityisesti juuri tämän haun yhteyteen. Kyseessä on avoin haku ja käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, teemme avoimia haastatteluja syksyn mittaan ja olemme yhteydessä avautuvien työmahdollisuuksien tiimoilta.