Skip to main content

Toimitilapäällikkö


Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kiinteistöt ja tilat
Kiinteistöt ja tilat / Kiinteistöhallinta ja asuminen / Tilahallinta

Asematie 10A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.06.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 


Haemme nyt Vantaalle toimitilapäällikköä johtamaan ja kehittämään kaupungin toimitilojen hallintaa pitkäjänteisesti. Olemme vuokranneet Vantaan kaupungin palvelujen järjestämistä varten yhteispinta-alaltaan noin 300 000 m2:n toimitilat ja olemme  yksi Suomen merkittävimmistä toimitilojen ulkoa vuokraajista.

Vantaan kaupungin omistuksessa on tekniseltä arvoltaan noin 1,2 miljardin euron rakennuskanta. Vantaa on Suomen neljänneksi suurin, nopeasti kasvava, rento ja rohkea kaupunki, jossa toimintaa kehitetään aktiivisesti yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Toimitilapäällikkö vastaa tilahallinnan tiimin johtamisesta ja kehittämisestä, johon kuuluu lisäksi 11 asiantuntijaa. Toimitilapäällikkö vastaa asiakastoimialojen tila- ja palvelutarpeiden ohjauksesta, toimitilojen hankinnasta ja ulkoa vuokrauksesta kaupungin järjestämille palveluille sekä operatiivisesta kiinteistöjohtamisesta, mm. kaupungin käytöstä poistettavien asuntojen ja toimitilojen purkujen, myyntien ja ostojen koordinoinnista.

Toimitilapäällikön tehtäviin kuuluu myös kiinteistöjen käyttötalouden suunnittelu (budjetointi ja raportointi), talousarvion valmistelu ja seuranta, kiinteistönpidon palveluhankintojen johtaminen, tilahallinnan asiakkuuksien hoito ja osallistuminen kaupungin strategisten tavoitteiden toteuttamiseen, jotka edellyttävät laaja-alaista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Tervehdys tulevalta esihenkilöltäsi:

Esihenkilösi kiinteistökehityspäällikkö Tomi Henriksson toivoo löytävänsä tilahallinnan vetäjäksi yhteistyökykyistä ja kehittämishaluista henkilöä, joka johtaa valmentavalla otteella, kuuntelee ja kannustaa työkavereitaan ja kykenee myös itsenäiseen päätöksentekoon.

”Tilahallinnan kehittäminen pitkäjänteisesti on yhteinen tavoitteemme, jota edistämme laajalla verkostoyhteistyöllä eri toimijoiden kanssa. Et ole työssäsi yksin. Vantaalla on tehokas ja matala organisaatio, mutkaton työilmapiiri ja pääset työsi kautta todella vaikuttamaan tärkeisiin asioihin. Ympäriltäsi löydät rohkeita ja rentoja tilahallinnan, maankäytön ja asumisen ammattilaisia, jotka etsivät ratkaisuja yli organisaatiorajojen yhdessä kumppaneidemme kanssa. Jos sinulla on jo kokemusta toimitilojen vuokraukseen, myyntiin ja hallinnointiin liittyvistä tehtävistä sekä esihenkilönä toimimisesta etkä pelkää uusia haasteita, liity joukkoomme.”


Vantaalla viihdyt varmasti

Vantaa on metropolialueen kaupunki, josta löytyy rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja kehittää toimintaa. Meillä on mukavaa tehdä töitä, mutta myös arjen pyörittäminen sen rinnalla on meille tärkeää. Tuleva työpaikkasi sijaitsee Tikkurilassa, Asematie 10 A, hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulitpa töihin sitten mistä päin tahansa. Junilla, busseilla ja autolla pääset sujuvasti töihin eikä lentokenttäkään ole kaukana. Etätyö onnistuu myös tarvittaessa joustavasti (keskimäärin 2 päivää viikossa).

Tarjoamme julkisen liikenteen työmatkaseteleitä työntekijöillemme ja lisäksi saat alennuksia mm. kaupungin liikuntapalveluista ja yhteistyökumppaneidemme palveluista. 

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • avoimen työilmapiirin
  • mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava alempi tutkinto ja hyvä perehtyneisyys toimialalla, käytännössä saavutettu johtamiskokemus sekä suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta esihenkilönä toimimisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 4 956,22
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

kiinteistökehityspäällikkö

Henriksson, Tomi

050 318 0992

[email protected]

Tavoitettavissa lisätietoja varten

- pe 29.4. klo 8.00-10.00
- ti 3.5. klo 8.00-10.00
- pe 6.5. klo 14.00-16.00
- pe 13.5. klo 14.00-16.00

 Soittopyynnöt voi jättää tekstiviestillä.




Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimitilapäällikkö

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 20.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti