Skip to main content

Toimitilasiivoojia Helsingin alueelle

Toimitilasiivoojia Helsingin alueelle

Etsimme asiakasyrityksellemme siivoojia sekä vakituiseen että keikkatyöhön Helsingin alueelle. Työ on pääasiassa ylläpitosiivousta kouluissa ja päiväkodeissa. Töitä on tarjolla pääsääntöisesti päivisin klo. 8–16 välillä, mutta myös muita vuoroja voi olla tarjolla. Palkkaus on KVTES:n mukainen eli alkaen 11,05 € / h työkokemus huomioon ottaen.

Oletko itsenäinen ja reipas työntekijä? Nautitko, kun näet työsi tuloksen? Mahtavaa – saatat olla hakemamme tekijä! Eduksi katsomme, että hakijalla on jo aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai alalle soveltuva koulutus. Sinun ei myöskään tarvitse osata kaikkea, vaan perehdytys kuuluu työn alkuun.

Työskennellessäsi Eezy Henkilöstöpalveluilla me pidämme sinusta huolta. Sinua tukee työssä menestymisessä asiakasyrityksen ammattimaisen henkilöstön lisäksi Eezyn HR-konsultit.

Herättikö tämä kiinnostuksesi? Hienoa! Me haluamme sinut töihin, joten lähetäthän hakemuksesi meille ansioluetteloineen tulemaan mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä!

Elina Huuskonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 5608665
elina.huuskonen@eezy.fi (arkisin 9-15)

Venla Kalkko
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
0505019213
venla.kalkko@eezy.fi (arkisin 9-15)

Toimitilasiivoojia Helsingin alueelle

Eezy Oyj
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus