Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimittaja

MTV Urheilu etsii toimittajaa

Onko sinulle jo karttunut työkokemusta suorista lähetyksistä, tai digitaalisten alustojen toimittamisesta? Oletko kiinnostunut liikkuvan kuvan hyödyntämisestä urheilujournalismissa, ja nautit monipuolisesta työnkuvasta? Silloin paikkasi voisi olla MTV Urheilun toimituksessa.

Etsimme uutistyössä jo osaamisensa näyttänyttä ammattilaista, joka löytää kiinnostavimmat uutiset, puheenaiheet sekä ilmiöt, ja osaa kertoa niistä tarvittaessa sekä verkossa että televisiossa. Alaan liittyvä koulutus, ja aiemmat näytöt tv- tai verkkotoimittamisesta katsotaan eduksi.

Työskentelet osana MTV Urheilun toimitusta, joka tuottaa päivittäin uutissisältöä Tulosruutuun ja MTV:n digitaalisille alustoille. Hakijalta vaaditaan hyviä yhteistyötaitoja osana toimitusta, mutta myös kykyä johtaa ja aikatauluttaa itsenäisesti omaa työtään. Työ edellyttää nopeaa reagointia ja tarttumista ajankohtaisiin aiheisiin. Työ on vuorotyötä ja sitä tehdään myös viikonloppuisin.

Kerro meille, miksi olet kiinnostunut tehtävästä, ja millaista osaamista toisit Pöllöjengiin.

Monimuotoinen työyhteisö on rikkaus. Siksi MTV toivoo, että tehtäviin hakevat erilaisista taustoista tulevat henkilöt, joilla on intoa ja tarvittavaa osaamista tehtävässä menestymiseen. Pyrimme olemaan rakastettu työpaikka, yhdenvertainen työyhteisö, jossa jokainen saa olla oma itsensä ja menestyä osana Pöllöjengiä.

Innostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 3.10. oheisen linkin kautta. Kutsumme kiinnostavimmat hakijat työhaastatteluun. Lisätietoja tehtävästä antaa: Teemu Niikko, MTV Urheilun toimituspäällikkö, [email protected], p. 040 830 2939

Olemme muuttamassa loppuvuodesta uusiin toimitiloihin Helsingin Vallilaan, Konepajan alueelle. Työpaikkasi sijaitsee siis MTV:n toimistolla Pöllölaaksossa, ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

MTV Oy on Suomen johtava kaupallinen tv-yhtiö ja videosisältöjen talo: ilmiöiden, puheenaiheiden ja tähtien koti. MTV:n mediaperheeseen kuuluvat maksuttomat tv-kanavat MTV3, Sub ja AVA, maksutta katsottavaksi ohjelmat tarjoava mtv-palvelu (mtv.fi, mtv-sovellus), ajankohtaiset uutiset monikanavaisesti välittävä MTV Uutiset ja C Moren maksu-tv-kanavat. Lisäksi MTV vastaa kotimaisen maksullisen suoratoistopalvelun C Moren sisällöistä, järjestää tv- ja media-alan vuosittaisen ajankohtaistapahtuman ja toteuttaa Suomen suurimman yhteiskunnallisen festivaalin SuomiAreenan yhteistyössä Porin kaupungin kanssa. MTV on osa Telia Companya – yhtä Pohjoismaiden suurinta tv-yhtiötä, joka näyttää tietä koko mediatoimialan kehitykselle.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimittaja

MTV Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti