Skip to main content

Toimittajayhteyspäällikkö, IT-hankinnat

Toimittajayhteyspäällikkö, IT-hankinnat

Koetko omaksesi työskennellä ulkopuolisten IT-toimittajien kanssa ja seurata että sopimuksissa sovitut asiat tulevat hoidetuksi oikein ja ajallaan? Nyt sinulla on mahdollisuus tähän Kelan IT-palveluissa, kun etsimme IT-hankintaryhmään toimittajayhteyspäällikköä. Rooli on Kelassa suhteellisen uusi ja merkityksellinen koko Kelan toiminnalle. Tässä roolissa pääset kehittämään toimintatapoja muuttuvassa toimintaympäristössä. Voit työskennellä Helsingissä tai Jyväskylässä tai muulla erikseen sovittavalla paikkakunnalla.

Tulevalle toimittajayhteyspäällikölle nimetään omat toimittajat. Vastaat kokonaisuudessaan sinulle nimettyjen toimittajien yhteistyösuhteen hoitamisesta ja kehittämisestä strategisten ja muiden merkittävien toimittajien osalta. Lisäksi vastaat sopimusten ja niiden muutosten laatimisesta sekä koordinoinnista.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta
 usean vuoden työkokemusta IT-sopimuksista (mm. tietojärjestelmä-, laite- ja ohjelmistosopimukset) ja niiden kanssa toimimisesta koko sopimuksen elinkaaren ajan
 osaamista toimittajasuhteiden hallinnasta ja toimittajayhteistyöstä
 vahvaa osaamista IT-hankinnoista ja hankintalaista
 hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
 IT-toimialaosaamista sekä
 johtamistaitoja

Tehtävässäsi organisoit toimittajayhteistyötä taktisella tasolla, mutta tuet myös operatiivista tasoa sopimusten hyödyntämisessä sekä IT-yksikön johtoa toimittajahallinnassa. Osallistut tarvittaessa hankintoihin ja kilpailutuksiin sekä vastaat myös reklamointien hallinnasta ja laadinnasta omalla vastuualueellasi.

Sinun ei tarvitse olla koulutukseltasi juristi, mutta IT-hankinta- ja/tai sopimusjuridiikan osaamisesta on tässä tehtävässä hyötyä.

Meistä
IT-hankintaryhmässä työskentelee n. 20 hankinta-alan asiantuntijaa. Henkilöstötutkimuksen mukaan hankintaryhmässä työ koetaan mielenkiintoiseksi ja haastavaksi. Teemme töitä monipaikkaisesti ympäri Suomen. Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa ja ylläpitää järjestelmiä, joilla Kela hoitaa Suomessa asuvien sosiaaliturvaa. IT-palveluissa työskentelee yli 800 asiantuntijaa.

Me tarjoamme kattavan perehdytyksen työyhteisössä, jossa viihdytään. Kela on vakaa työnantaja ja meillä pääsetkin kehittämään omaa osaamistasi ja luomaan omannäköistäsi urapolkua pitkäjänteisesti. Lisäksi meillä on kilpailukykyiset työsuhde-edut kuten pitkät lomat, kattavat työterveys-palvelut, hammashoidon ja maittavan lounasedun. Olemme perheystävällinen työpaikka. Esitä palkkatoiveesi hakemuksessasi.

Kiinnostuitko?

Katso LinkedInistä #töissäkelassa ja #itkela nähdäksesi mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään ja hae tehtävää kela.fi/rekrytoi viimeistään 31.1.2022. Liitä mukaan hakemuskirje ja ansioluettelo palkkatoiveineen. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavaa ryhmäpäällikkö/IT-palvelupäällikkö Jaana Carlenius sähköpostitse [email protected].

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

WWW-osoite: http://www.kela.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antavaa ryhmäpäällikkö/IT-palvelupäällikkö Jaana Carlenius sähköpostitse [email protected].
Työpaikan osoite: Nordenskiöldinkatu 12, 00250 HELSINKI
Palkkaus: Sopimuksen mukaan.
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.01.2022
Ilmoitus jätetty: 20.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11172958

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimittajayhteyspäällikkö, IT-hankinnat

Helsinki
Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 01.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti