Skip to main content

Toimitusavustajia

Alma Talent on Suomen johtava juridisen ja ammattikirjallisuuden kustantaja sekä juridiikan alueen kouluttaja. Suomen Laki -teosten lisäksi julkaisemme useita verkkopalveluita sekä niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin asiantuntijoiden kirjoja juridiikan ja liike-elämän ajankohtaisilta alueilta. Lisäksi tuotamme runsaasti seminaareja ja koulutuksia juridiikan eri osa-alueilta.

Nyt haemme joukkoomme uusia toimitusavustajia. Työtehtäviin kuuluu säädöstekstien oikolukua, tietokantojen ylläpitoa sekä muita painettujen teosten ja sähköisten palveluiden julkaisuun liittyviä tehtäviä.  Tule joukkoomme tekemään Suomen Laki -teoksia sekä verkkopalveluita!

Odotamme hakijoilta:

  • hyvää suomen kielen taitoa ja/tai hyvää ruotsin kielen taitoa
  • kiinnostusta kustannusalaa kohtaan
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia
  • huolellista työotetta ja taitoa työskennellä myös rutiiniluonteisissa tehtävissä

Työssä saat kuvan lainsäädännön tekniikasta sekä kustannusalan ja oikeudellisen tiedon tuottamisen kehityksestä. Olet mukana luomassa digitaalisia tiedonhakupalveluja ammattilaisten käyttöön.

Työ sopii etenkin oikeustieteellisen tiedekunnan alkuvaiheen opiskelijoille. Työ on osa-aikaista ja työajat ovat joustavat. Työskentelemme viihtyisässä Alma-talossa Helsingin Töölönlahdella, rautatieaseman läheisyydessä.

Täytä hakemus 29.9 mennessä. Paikkoja on useampia ja ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Miira Unikkolinna (miira.unikkolinna@almamedia.fi).

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Toimitusavustajia

Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 21.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus