Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

TOIMITUSJOHTAJA

Kehittämään Haminan Energia -konsernia

Haminan Energian tavoitteena on olla kehittyvä, uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä - Oletko sinä seuraava toimitusjohtajamme johtamaan konsernia kestävästi ja kannattavasti?

Toimitusjohtajana Haminan Energiassa saat tehtävän, jossa pääset rakentamaan uutta ja johtamaan liiketoimintaa kohti hiilineutraalia, uusiutuvan energian tulevaisuutta. Apunasi on tiivis asiantuntijaorganisaatio ja konsernin tytäryhtiöiden Haminan Sähköverkon, Haminan Kaasuverkon, sekä Haminan Kaukolämmön johtamisesta vastaavat ammattilaiset. Lisäksi pääset vahvasti vaikuttamaan osakkuusyhtiöidemme Hamina LNG:n, Rohe Solutionsin, sekä Kaakon Alueverkon toimintaan.

Olet luottamusta rakentava, hallitset vaikuttamisen verkostojen kautta ja osaat edistää asioita sujuvassa yhteistyössä kaikilla tasoilla, niin omassa organisaatiossa, kuin sidosryhmienkin parissa. Tavoitteenasi on varmistaa Haminan Energian kyky vastata energiamurroksen haasteisiin ja sen vaatimiin investointeihin, luoden samalla kannattavaa ja vakavaraista liiketoimintaa.

Sinulla on tehtävään soveltuva, esim. KTM, DI tai vastaava akateeminen koulutus. Meille merkityksellistä on aiempi kokemuksesi ja osaamisesi energia-alan liiketoiminnan johtamisesta, sekä uudistamisesta. Aikaisemman kokemuksesi kautta sinulla on näkemystä strategiatyöskentelyyn, talouden hallinnointiin, sekä erilaisten skenaarioiden ennakointiin.

Pääset hyödyntämään toimeenpanokykyäsi, koska saat meiltä vastuuta ja tilaa toteuttaa asioita, yhdessä osaavan tiimin, sekä mahdollisuuksia tarjoavan kumppaniverkoston ja konsernin johdon tuen. Haminan Energia on alueellaan arvostettu ja vahvasti vaikuttava organisaatio. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät henkilöstöedut, sekä sitoutuneen organisaation ja hallituksen tuen. Tehtävän sijaintipaikka on Hamina.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi, hakemuksesi ja palkkatoiveesi viitteellä FI-17140 Mercuri Urvalin sivujen kautta (www.mercuriurval.fi) viimeistään sunnuntaina 5.8.2022. Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaavat Mercuri Urvalilla Sami Nykänen, puh. 040 156 3663 ja Sanna Kröger, puh. 040 506 1856. Aloitamme haastattelut elokuussa.

Haminan Energia on Haminan kaupungin omistama monipuolinen ja nykyaikainen energiakonserni. Olemme uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä ja panostamme erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen. Etsimme jatkuvasti uusia energiaratkaisuja ja keinoja tuottaa lämpöä ja energiaa kestävästi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

TOIMITUSJOHTAJA

Haminan Energia Oy / co Mercuri Urval
Hamina
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 06.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti