Skip to main content

Terveen työn ja Lapin puolesta.

Etsimme osaavaa ja kehittämisotteista toimitusjohtajaa

Oletko Sinä kehittämisestä ja muutoksesta innostuva johtaja, jolla on kykyä johtaa ihmisiä ja asioita? Huolehdit toimitusjohtajan perustehtävistä huomioiden strategiset painopisteet ja talouden näkökulman, mutta ennen kaikkea olet osallistava ja muita huomioiva yhdessä tekijä sekä verkostoituja.

Haluamme edelleen kasvaa ja kehittyä Lapin alueella merkittäväksi työterveyshuollon toimijaksi kehittämällä yhdessä asiakkaidemme kanssa tarpeenmukaisia ja toimivia työhyvinvoinnin palveluita, jotka tukevat omistaja-asiakkaidemme tavoitteita ja tuottavuutta.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta sekä näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta sekä esihenkilötyöstä. Arvostamme kokemustasi terveydenhuollon ja mielellään työterveyshuollon palveluista. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja koko Lapin maakuntaan vaikuttavan tehtävän sekä ihmisiä ja osaamista arvostavan työyhteisön, joka haluaa kehittää toimintaa ja palveluja asiakaslähtöisesti, paikallisesti ja työhyvinvointia arvostaen. Henkilöstöetumme ovat kattavat ja upea Lapin luonto harrastusmahdollisuuksineen tarjoavat viihtyvyyttä ja mahdollisuuksia monipuoliseen tekemiseen myös vapaalla. Toimipaikkasi sijaitsee Rovaniemellä, joka on virkeä ja sykkivä kaupunki keskellä Lappia.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Minna Moilanen (25.7. alkaen) p. 040 8496215 tai Lappica Oy:n hallituksen pj. Tuomas Koskiniemi (ma-to klo 16-18) p. 040 1420295 

Täytä hakulomake palkkatoiveineen 14.8.2022 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.


Lappica on Rovaniemen kaupungin ja omistaja-asiakkaiden työterveyshuollon toimija, joka pitää huolen ihmisistä ja työhyvinvoinnista sekä työn toimivuudesta – aina välittävästi ja varmasti paikallisesti. Lappican omistavat Rovaniemen kaupunki, Lapin sairaanhoitopiiri, Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä, Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Ranuan kunta, Sodankylän kunta ja Ylitornion kunta. Olemme kehittyvä, kasvava ja asiakaslähtöinen palvelutarjoaja, jossa työskentelee n. 60 ammattilaista ja liikevaihto on n. 6 ME. Olemme myös paikallisuutta edistävä yhteisö, Likiliike.​

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimitusjohtaja

Lappica
Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 05.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Tutorhouse Oy
Helsinki
Postimuseosäätiö
Tampere
Inlook Group Oy / co Mercuri Urval
Helsinki
Oy Ravera Ab
Vaasa
Potential Toimitilat Oy
Oulu
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti