Skip to main content

TOIMITUSJOHTAJA

Johtamaan menestyvää suomalaista Life Style -brändiä!

ByPia's on saavuttanut kymmenessä vuodessa merkittävän aseman Life Style- markkinassa. Tätä menestystarinaa jatkamaan, haemme aikaansaavaa toimitusjohtajaa luotsaamaan liiketoimintaa niin operatiivisesti, kuin strategisestikin uudelle kymmenluvulle.

Toimitusjohtajana olet tulosvastuullisessa roolissa ja tavoitteenasi on luoda kannattavaa kasvua sekä vahvistaa ByPia's Oy:n asemaa niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin tiiviissä yhteistyössä muun organisaation ja ulkoisten kumppanien kanssa. Sinulta löytyy näyttöjä menestyksekkäästä liiketoiminnan b2b -ja b2c -johtotehtävistä. Vahva myynnin ja hankinnan osaaminen kaupan alalta (esim. tukkukauppa, kuluttajakauppa, maahantuonti) ovat ehdottomasti tarpeellisia taitoja tässä tehtävässä. Myös kansainvälisen kaupan parista hankittu kokemus katsotaan eduksi, sillä kansainvälistä kasvua halutaan vauhdittaa entisestään. Tällä hetkellä yrityksen suurimpia vientimaita ovat Australia, Saksa, Sveitsi ja Norja.

Olet tottunut toimimaan analyyttisesti, talouslukuja tarkasti tulkiten. Samaan aikaan sinulla on kykyä nähdä markkinassa tapahtuvat muutokset ja reagoida niihin nopeastikin. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa kirjanpidon seuranta ja analysointi yhdessä tilitoimiston kanssa, sekä tilinpäätöksen tekemiseen osallistuminen. Loistavat neuvottelu- ja yhteistyötaitosi ovat hyödyksi kun keskustelet sopimuksista tavarantoimittajien tai vaikkapa uusien jälleenmyyjien kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Tekemistä on paljon;  siksi kyky hallita isojakin tehtäväkokonaisuuksia ja priorisoida ovat tärkeitä taitoja työkalupakissasi.

Toivomme, että olet yrittäjähenkinen voittajatyyppi, joka nauttii onnistumisista yhdessä muun organisaation kanssa. Osallistut mielelläsi yhteiseen tekemiseen ja olet tärkeä osa ByPias’n tarinaan sitoutunutta työyhteisöä. Sinulla on kokemusta siitä, miten voittava organisaatio ja/tai tiimi rakennetaan. Olet kannustava ja osallistava, vaikuttava esihenkilö, joka omalla esimerkillään mahdollistaa henkilöstön menestymisen työssään.

Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan ByPia’s Oy:n omistajalle. Tarjoamme sinulle Suomen mittakaavassa ainutlaatuisen tilaisuuden rakentaa Life Style- liiketoimintaa niin kotimaassa, kuin myös kansainvälisesti!  

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 02.10.2022 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-17243

Lisätietoja antaa Mercuri Urvalin Engagement Manager Tarja Oinonen, puh. +358 50 531 4864 tai [email protected]

ByPia's Oy on perustettu vuonna 2012. BYPIAS lifestyle -konseptin vaatteita ja kodintekstiilejä myydään ympäri maailmaa n. 30 maassa, sekä yrityksen omassa verkkokaupassa. BYPIAS myymälät (yhteensä 11) sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Porvoossa, Tampereella ja Turussa. ByPia’silla on tytäryhtiö Norjassa sekä lukuisia jälleenmyyjiä mm. Saksassa, Belgiassa ja Ranskassa. ByPia’s on voittanut Valtakunnallinen Vuoden Yrittäjä 2020 –palkinnon, sekä Vuoden Brändinrakentaja 2018 Ernst & Young -palkinnon,  Yrittäjä Gaalassa.

Vuonna 2021 yhtiön liikevaihto oli 8,51 miljoonaa euroa ja tilikauden tulos 1,4 miljoonaa euroa. Liikevaihto nousi 1,9 %. Liikevoittoprosentti oli 20,9 % ja omavaraisuusaste 93 %. ByPia’s Oy:lla on 56 työntekijää.

www.bypias.com

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

TOIMITUSJOHTAJA

ByPia's Oy / co Mercuri Urval
Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 03.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti