Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

TOIMITUSJOHTAJA

Kehittämään ja kasvattamaan yhtiötä

Tule johtamaan Lapin suurinta maarakennus- ja kuljetusalan sekä poltto- ja voiteluaineiden ja -tarvikekaupan yritystä

Napapiirin Kuljetuksen toimitusjohtajana vastaat yhtiön strategiasta, operatiivisesta johtamisesta ja kannattavan kasvun luomisesta. Tulet kehittämään yhtiön liiketoimintoja kokonaisvaltaisesti yhteistyössä hallintoneuvoston, hallituksen, henkilöstön, osakasyrittäjien sekä muiden sidosryhmien kanssa. Otat myös huomioon ympäristöasiat ja vastuullisuuden toiminnan kehittämisessä ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien kartoittamisessa. Hyvillä henkilöstöjohtamisen taidoillasi varmistat organisaatiosi päivittäisen arjen toimivuuden. Tehtäviisi kuuluu myös yhteiskuntasuhteiden luominen ja alaan liittyvä verkostoituminen Lapin alueella. Teet töitä pääosin pääkonttorillamme Rovaniemellä.

Odotamme sinulta liiketoimintalähtöistä näkemystä yhtiön toimintojen kehittämisestä sekä näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta. Sinulla on kokemusta maanrakennuksesta ja logistiikasta sekä niihin liitännäisistä toimintaympäristöistä (esim. kunnat, viranomaiset, rakennusliikkeet ja palveluliiketoiminta). Soveltuva tekninen koulutuksesi tukee työssä menestymistäsi. Omaat erinomaiset yhteistyökyvyt ja vuorovaikutustaidot ja niiden ansiosta toimitkin luontevasti niin omistajien, asiakkaiden kuin henkilöstömme kanssa sekä rakennat yhteistyösuhteita eri toimijoiden kesken. Suomen kielen lisäksi pystyt kommunikoimaan myös tarvittaessa englanniksi.  Ruotsin kielitaito on eduksesi.  

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen tehtäväkentän monipuolisten liiketoimintojen parissa sekä mahdollisuuden kehittää yhtiötä ja sen toimintoja. Vakavaraisena ja alan tunnettuna toimijana Napapiirin Kuljetus tarjoaa aidon mahdollisuuden kannattavan kasvun luomiseen. Saat johdettavaksesi sitoutuneen ammattilaisten joukon. Mielenkiintoisen työtehtävän lisäksi Lappi ja Rovaniemi tarjoavat elämänlaadullisesti mahtavat puitteet.

Luottamuksellisia keskusteluja kanssasi käy Mercuri Urvalissa Sanna Aikio, 040 717 9796.  Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 13.6.2021 mennessä osoitteessa  www.mercuriurval.fi 

 

Napapiirin Kuljetus Oy on vuonna 1967 autoilijoiden perustama yritys. Yrityksellä on tänä päivänä kaksi liiketoimintasektoria: maarakennusurakointi ja -kuljetus sekä kiviaineskauppa ja polttoneste-, voiteluaine- ja tarvikekauppa. Yhtiö toimii pitkäjänteisesti, ammattimaisesti ja taloudellisesti kannattavasti hankkien työtä ja toimeentuloa osakkaille. Yrityksen päätoimipaikka on Rovaniemellä. Se toimii Lapissa alueyksiköittensä kautta: Pohjois-Lapissa, Etelä- Lapissa ja Perämeren alueella. Yhtiössä työskentelee reilu 40 ammattilaista ja noin 100 osakasyrittäjää, liikevaihto on noin 55 miljoonaa euroa. 

Tutustu meihin www.napapiirinkuljetus.fi 

TOIMITUSJOHTAJA

Rovaniemi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus