Skip to main content

Tuleeko sinusta toimitusjohtaja vahvassa kasvussa olevaan ympäristö- ja laboratorioalan konserniyhtiöön?

Lounais-Suomen vesi- ja ympäristötutkimus Oy hakee innovatiivista toimitusjohtajaa kehittämään konsernin liiketoimintaa hallituksen asettamien tavoitteiden mukaisesti. Tehtävässäsi olet mukana myös yhtiön tytäryritysten FTF Fuel Testing Oy:n ja ScanLab Oy:n kehittämisessä.

Aktiivisena kehittäjänä luot konsernitasolla uusia mahdollisuuksia toteuttaa ympäristölle ja vesistölle tärkeitä tutkimuksia sekä tulevaisuuden hankkeita. Hyvillä verkostoillasi olet vahvasti mukana tunnettuutemme kehittämisessä.

Edellytämme sinulta kokemusta toimialalta ja tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Sinulla on kokonaisvastuu kannattavuudesta, joten odotamme sinulta vahvaa ja monipuolista kokemusta liiketoiminnan johtotehtävistä ja talousasioiden hoidosta. Odotamme sinulta vankkaa esimiesosaamista ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Tehtävääsi toimitusjohtajana sisältyy myös Lounais-Suomen vesiensuojeluyhdistys ry:n toiminnanjohtajan tehtävä. Vesiensuojeluyhdistyksen henkilökunta vastaa vesiensuojeluprojektien kehittämisestä ja toteuttamisesta yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Lähde mukaan kehittämään merkityksellistä toimintaamme yhdessä osaavan ja innokkaan henkilökuntamme kanssa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 3.10.2021
sähköpostitse osoitteella pirjo.heinonen@lsvsy.fi.

Lisätietoja toimitusjohtajan tehtävästä antaa LSVYT Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Heikkilä puh.044 727 6801 ja toiminnanjohtajan tehtävästä yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja KG Kuusisto puh. 040 532 3477.

Tutustu toimintaamme www.lsvsy.fi

Lounais-Suomen vesi- ja ympäristötutkimus Oy tekee monipuolisia veteen ja ympäristöön liittyviä tutkimuksia ja
selvityksiä. Yhtiö tarjoaa puolueettomia ja laadukkaita asiantuntijapalveluita yrityksille, yhteisöille ja yksityisasiakkaille. Laboratoriomme on FINAS-akkreditoitu testauslaboratorio. Yhtiössä työskentelee tällä hetkellä yli 30 kokenutta työntekijää. Yhtiöllä on kaksi tytäryritystä ja yksi osakkuusyritys.

Lounais-Suomen vesiensuojeluyhdistys ry on toiminut vesiensuojelua edistävänä yhteistyö- ja asiantuntijajärjestönä vuodesta 1966 lähtien. Yhdistyksen jäsenistö koostuu alueen kunnista, kaupungeista, teollisuuslaitoksista ja yhteisöistä. Yhdistys omistaa Lounais-Suomen vesi- ja ympäristötutkimus Oy:n.

Toimitusjohtaja

Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja