Skip to main content

Projektiammattilaiset on projektityön ammattilaisten oma yhdistys. Tavoitteemme on vahvistaa suomalaista projektiosaamista ja tuoda eri alojen osaajat yhteen. Jäsenmäärämme on noin 4 000 ja suunta on kasvava. Järjestämme vuosittain useita kymmeniä jäsentapahtumia ja toteutamme Suomessa IPMA-sertifiointia. Toimistomme sijaitsee Espoon Innopolissa.

Tarjolla on ainutlaatuinen johtajatehtävä projektijohtamisen ytimessä, kun haemme

TOIMITUSJOHTAJAA

Vastuullasi on toimintamme kokonaisvaltainen kehittäminen ja jäsenmäärän kasvun jatkaminen. Toimitusjohtajana vastaat myös taloudesta ja henkilöstöhallinnosta. Espoon toimistomme henkilöstö on neljä. Vaikutat vahvasti ammattimaisen projektityön edistäjänä ja kontaktoit luontevasti päättäjiä. Työssäsi pääsetkin tutustumaan laajasti projektityön ammattilaisiin eri toimialoilla. Kehität työntekijöidemme kanssa palvelujamme vastaamaan entistäkin paremmin jäsentemme tarpeita. Olemme kansainvälisen IPMAn jäsen ja yhteydenpidossa IPMAan ja sen muihin jäsenyhdistyksiin tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa. Projektitoiminnan tuntemus on tärkeää ja mediakontaktit katsotaan eduksi.

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista saat InterSearchin konsultilta Juhani Konulta puh. 040 5840 675 juhani.konu@intersearch.fi. Toimitusjohtaja Timo Saros vastaa tiedusteluihin keskiviikkona 8.9 klo 8-10 numerosta 0400 623 171 ja hallituksen puheenjohtaja Vesa Ilama torstaina 9.9 klo 15-17 numerosta 040 548 3529. Hae tehtävää 19.9 mennessä osoitteessa  https://intersearch.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=36 . Ensimmäiset haastattelut järjestetään viikon 38 loppupuolella.

Toimitusjohtaja

PRY Projektiammattilaiset ry
Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
200 000 - 399 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus