Skip to main content

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin haemme Vihnusrinnesäätiölle  

TOIMITUSJOHTAJAA

Tehtäväsi on rakennuttaa, vuokrata ja ylläpitää Vihnusrinnesäätiön omistamia kohteita. Tämän lisäksi vastaat säätiön taloudesta, viestinnästä ja sidosryhmäyhteistyöstä.  

Olet aktiivinen ja kiinnostunut kehittämään säätiötä. Seuraat rakentamisessa, vuokramarkkinoilla ja yhteiskunnassa tapahtuvia muutoksia ja ohjaat säätiön toimintaa niiden suuntaisesti. Toimitusjohtajan vastuulle kuuluu myös säännöllinen ulkoinen ja sisäinen viestintä.

Arvostamme yrittäjähenkistä, itsenäistä ja vastuullista työotetta. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva, vähintään AMK-tasoinen koulutus. Lisäksi edellytämme suoritettua isännöintitutkintoa (IAT, ITS tai AIT) ja arvostamme kertynyttä isännöintikokemusta.

Tehtävässä korostuvat vahvat yhteistyötaidot sekä hallituksen että asukkaidemme kanssa. Ikäihmisten kanssa toiminta on sinulle luontevaa, osaat ihmisläheisesti kuunnella, neuvotella ja tehdä päätöksiä.

Organisaatiomme on ketterä ja toimitusjohtajana Sinulla on mahdollisuus oman toimintasi ja osaamisesi kautta vaikuttaa asioihin ja kehittää niitä myönteisesti eteenpäin. Työnkuvasi on mielenkiintoinen ja monipuolinen. Työpäiviisi iloa tuovat inhimilliset kohtaamiset asukkaidemme kanssa.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen to 30.9.2021 mennessä www.eezypersonnel.fi hakulinkin kautta.

Lisätietoja antaa Eezy Personnel Oy/Johanna Ahola p. 0400 739 308, johanna.ahola@eezy.fi

 

Vihnusrinnesäätiö sr on Nokialla toimiva, v. 1966 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on tarjota laadukasta, esteetöntä ja kohtuuhintaista asumista Nokialaisille ikäihmisille.

Toimitusjohtaja

Vihnusrinnesäätiö
37100 Nokia
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus